Her er ukens vinnere!

Her er ukens vinnere!

Postet av Sykle til jobben den 12. Mai 2015

Ukens jobbsyklist ble lederen i ØKOKRIMs miljøkrimavdeling som viser seg å være i kriminelt god form! Vi har også trukket fire vinnere som alle fortjener heiagjeng, dusker, fløytespill og klapp på skulder'n. Disse folka er i god form!

Ukens jobbsyklist – Hans Tore Høviskeland

Leder for ØKOKRIMs miljøkrimavdeling, og helårssyklist.
- Oi, det var veldig hyggelig. Har nå vært med på aksjonen sykle til jobb i mange år og dette er første gang jeg vinner, så det var artig! utropte en overrasket vinner.

- Jeg har syklet til jobb hele året i ca 17 år, så det er blitt en livsstil! Det er flott å kunne sette seg på sykkelen om morgenen på vei til jobb og om ettermiddagen på vei hjem fra jobb uten å være avhengig å rekke bussen. Dessuten får en gratis trim og frisk luft. Sykling gir overskudd og i tillegg til å sykle 11 km en vei til jobben, holder jeg meg også i form med bl.a. løping, rulleskigåing og ski om vinteren, forteller Hans Tore.

- Sykling til jobb kan anbefales og etter en uke kommer en inn i rytme. Det er gledelig å se hvor mange som de siste årene har begynt å sykle til jobb. Det er bra for det er ikke minst miljøvennlig, avslutter lederen for ØKOKRIMs miljøkrimavdeling.

Hans Tore har syklet mer enn 4 ganger til/fra jobb og loggført under ★ Sykle til jobben, og var dermed med i trekningen. Han vinner en Polar sykkelcomputer V650 til en verdi av 2799,-

Min målsetting – Cecilie Rustad

Bosatt i Rælingen kommune. Hadde 19 økter forrige uke og mål om 7.- Hæ? Har jeg vunnet?? Wow! Så gøy! Jeg som aldri pleier å vinne noe som helst. Dette var overraskende og morro.

- Jeg har i grunn aldri vært den som trener så mye, ikke før jeg ble "lurt" med på Sykle til jobben kampanjen i fjor. Da fikk jeg virkelig vekket både treningsgleden og konkurranseinstinktet. Nå sykler jeg til jobb hver dag og prøver å få til noen økter på treningsstudio i løpet av uka. Så må jeg jo selvfølgelig gå flere turer med hunden min hver dag.

- Jeg oppfordrer alle til å grave frem sykkelen og hive seg på! Det er morsom trening, man kommer raskt i bedre form, det er miljøvennlig, det er gratis og faktisk kjappere å komme seg frem enn med kollektivtransport. sykle til jobben er en vanvittig kul kampanje som i bedriften jeg jobber tar helt av! Folk er kjempegira og kollegaer heier hverandre frem. Fantastisk!

Cecilie fylte ut sine mål på Min side, nådde dem, og var dermed med i trekningen av en t-skjorte og en "goodiebag". Heder til Cecilie som overgikk målene sine med god margin (19 økter, mål om 7)!


Ukens mosjonist – Peter Koch

Supermosjonisten Peter trengte ikke egentlig å komme i form, men ble med på aksjonen allikevel. Resultatet ble økt motivasjon.

- Må jo da begynne med å si at det var MEGA GØY å vinne noe. Tusen takk til Trine Holdgaard Halvorsen. Det var hun som overtalte meg til å være med på kampanjen.

- Jeg har aldri sett for meg å delta i denne kampanjen fordi jeg aldri sykler til jobben. Jeg er både lærer å trener. Skulle jeg syklet til jobben måtte jeg syklet 11-12 mil hver eneste dag og hatt med alt av sekker og utstyr. Da jeg ble informert om at all aktivitet kunne registreres ble jeg veldig motivert og bestemte meg fort for å bli blant de beste i denne kampanjen. Som lærer på en toppidrettslinje har jeg veldig god mulighet til å trene i arbeidstiden, da jeg kan bli med elevene på øktene de har.

- Treningen nå om dagen er for det meste svømming, løping og styrketrening. Vi bruker også tid på basistrening og stretching. Nå for tiden blir det også en del sykkel, siden vi har lagt inn noen triathlon økter i svømmetreningen. Jeg er stort sett i aktivitet hele dagen, men setter bare inn det jeg mener er trening i denne kampanjen.

- Min oppfordring til alle der ute som ønsker å komme i form er som følger: 1. Finn noe du liker å gjøre 2. Start forsiktig 3. sett deg kortsiktige og langsiktige mål. 4. det er lov å bli sliten! Alt er mulig og alle er gode til noe. Hvis du tror du klarer no, så klarer du det. Hvis du tror du ikke klarer no, så har du helt rett.

Peter har vært i aktivitet minst 90 minutter hver dag foregående uke og vinner en pulsklokke av typen Polar M400.

Superverver Zoran Stepanoski – fikk med seg minst 19!


19 deltakere har oppgitt Zoran som verver, i tillegg har han fått med seg godt over 70 stykker i Sporveien. Vi vil takke han med en Polar M400, som var blant vervepremiene! :)
Sykkelgruppa til Sporveien Oslo B. I. L. startet Sykle til jobben aksjon med en ukes tur til Quesada (Alicante) Spania. Kollega Ann-Karin Koløy bodde der nede, og da vi ble invitert og komme ned måtte vi bare slå til! Året før syklet vi i Danmark. Vi fikk leid sykler og syklet 3 turer på 12 mil til sammen.

Hvordan får du med deg så mange, Zoran?

- På slike turer får vi vervet flere inn i sykkelgruppa. Her fikk jeg vervet 10. Resten vervet jeg på min arbeidsplass i Sporveien. Jeg fikk også andre til verve folk. Lenken som vi la ut vårt intranett var også til god hjelp. Målet vårt er få med over 100 stykker i år.


- Tusen takk til Sykle til jobben aksjon for hjelp med å lage lenken. Og tusen takk for gaven!

Mine 30 - Brita Finseth

Bosatt i Nord-Trøndelag, jobber for Helse Nord-Trøndelag.

- Overraskelsen var stor da jeg fikk telefon (da jeg var på sykkeltur) om at jeg har vunnet et helgeopphold på Scandic! forteller den nytrukne vinneren.

- Dette er 2. året på rad jeg er med i Sykle til jobben. Vi er 5 damer på laget som konkurrerer med resten av Helse Nord-Trøndelag. Det er raskere å sykle til jobben enn å kjøre bil for meg som bor 2,5 km fra jobben. Når jeg sykler hjem fra jobb tar jeg en runde ekstra for å få en lengre tur. Jeg holder meg for øvrig i form ved turer i fjellet og i treningsstudio ved dårlig vær og om vinteren.

- Jeg anbefaler alle å være aktiv, du blir i bedre form og får mer overskudd i hverdagen!Premien denne gangen ble et helgeopphold på valgfritt Scandichotell med en gjest på et dobbeltrom. Vi trekker et helgeopphold hver uke.


Takk til alle ukens vinnere! Stå på med aktiviteten! Vi trekker flere premier neste uke.


2 Kommentarer

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc