Ukens vinnere: El-sykler seg fra a til b

Ukens vinnere: El-sykler seg fra a til b

Postet av Sykle til jobben den 27. Mai 2015

Hver uke trekker vi minst fire vinnere. Denne uken kan du lese om fire ulike måter å holde seg i form - en hundelufter, en el-syklist, en helårs jobbsyklist, og en som kom i gang igjen med Sykle til jobben-aksjonen.

Her er ukens vinnere:

Ukens jobbsyklist - Janne Larsen

Individuell deltaker fra Porsgrunn som sparer tid på å sykle til jobben sine 8 km.- Oi, tusen takk!! Kjempeartig!! Jeg har ikke for vane å vinne noe, dette var veldig morsomt!

- Jeg har ikke vært like flink alltid til å trene. Samboeren min, Jørn, introduserte meg for terrengsykling, da jeg traff han for 7 år siden. Det var kjempemorsomt og jeg deltok i en del terrengritt. Etter at vi fikk en liten gutt for to år siden, har det blitt altfor lite trening. Det var da de på jobben begynte å prate om Sykle til jobben at konkurranseinstinktet (som jeg har litt i overkant mye av), våknet ordentlig til livet igjen.

- Nå sykler jeg hver dag til og fra jobben, jeg slipper å stå i bilkø, jeg bruker like lang tid som bussen, de 8 km inn til byen og jeg får gratis trim på kjøpet. Det ble så morsomt å følge med på registreringene, at det utviklet seg fort til ekstra runde før og etter jobben. Sykle til jobben har virkelig inspirert meg til å komme skikkelig i gang igjen,- første sykkelritt jeg skal delte i denne sesongen, er kanalrittet (Dalen til Lunde), førstkommende lørdag.

- Stor takk til Sykle til jobben som har fått meg i gang igjen!!!

Janne har syklet mer enn 4 ganger til/fra jobb og loggført under ★ Sykle til jobben, og var dermed med i trekningen. Hun vinner en Polar sykkelcomputer V650 til en verdi av 2799,-

Nådde egen målsetting - Hermann Bruun

Bosatt i Oslo, jobber i Vegdirektoratet, sykler til jobben hele året.Hermann satte seg et mål om 10 aktivitetsøkter i uka, og nådde 19 i forrige uke.

- Målsettingen er nok høyere enn 10 økter i uka. Målsettingen i Sykle til jobben er at laget vinner lagkonkurransen i Vegdirektoratet.

Hermann sykler stort sett hele året sine drøye 4 km til jobb:

- Moro å vinne premie! Jeg trener stort sett hver dag, sykler til jobb hele året. Utenom sykle til jobben blir det stort sett korteste vei som er litt over 4 km, men i Sykle til jobben blir det lange omveier opp til 23 km er vanlig og om jeg ikke skal løpe etterpå blir det kanskje 40 km. Er også med på turorientering og mosjonsløp og gjerne motbakkeløp som Stoltzekleiven Opp.

Hermann fylte ut sine mål på Min side, nådde dem, og var dermed med i trekningen av en t-skjorte og en "goodiebag". Heder til Hermann som nådde målene sine!

Mine 30 - Thorhild Fjeld

På lag i Kvinesdal kommune med laget The Homesykepleie. Går tur med Schæferen sin for å sikre seg sine daglige 30 minutter med aktivitet.


Foto: Illustrasjonsfoto

- Jeg går jo tur kver einaste dag. Jeg er jo aktiv i jobben, det er jo ganske fysisk i jobben. Også har jeg jo gått på noen dansekurs.

- Nå har jeg gått over to timer i dag. Jeg går 11 km hver eneste dag – minst. Det er bare oppover og oppover. Sjelden jeg går mindre en halvanna time. Jeg gjør det omtrent alltid fordi jeg har en Schäfer som må luftes.

- De unge på jobben ville ha meg med, og jeg ville egentlig ikke, men så maste de så da ble jeg ble likevel! Vi er 15 stykker på jobben som er med, og det er hyggelig.

Premien trekkes blant de som beveger seg minst 30 min om dagen. Premien er et helgeopphold på valgfritt Scandichotell med en gjest på et dobbeltrom. Vi trekker et helgeopphold hver uke.

Ukens mosjonist - Anne Margrethe Abildgaard

Bosatt i Kristiansand, og bruker el-sykkel! Hun loggfører mer enn to timer el-sykling om dagen.


Illustrasjonsfoto: William Kristiansen

Anne Margrethe loggfører både salaktivitet, styrketrening og "aktiv til jobben", men det kan virke som det er el-sykling som er en hennes primærkilde til aktivitet. I helgene går hun også litt tur.

Det har ikke lykkes Sykle til jobben-aksjonen å komme i kontakt med deltakeren i tide for nyhetsbrevet for å få en kommentar til premien. I stedet for bruker vi muligheten til å heie på el-syklistene!

Visste du at en el-sykkel gjør det moro å sykle i motbakker og at den fungerer som et godt alternativ til bil? Her finner du uavhengig informasjon om el-sykler, sykkelkart og filmer. Du kan også bestille prøvekjøring for en uke via provekjore.no - velg tidspunkt og butikk og få din egen el-sykkelopplevelse.

Anne Margrethe har vært i aktivitet minst 90 minutter hver dag foregående uke og vinner en pulsklokke av typen Polar M400. Gratulerer!

Takk til alle vinnerne for at dere er med! Flere vinnere neste uke!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc