Med Maxpulse til Tour de France 22.-27. juli

Med Maxpulse til Tour de France 22.-27. juli

Postet av Maxpulse den 2. Jun 2015

Interessen for Tour de France øker, og stadig flere nordmenn reiser nedover for å følge begivenhetene. Maxpulse reiser også i år nedover med over hundre nordmenn. Du kan bli med du og.


Maxpulse
For 3. år på rad tar vi med oss ca. 100 sykkelinteresserte nordmenn ned til årets mest kjente sykkelbegivenhet – Tour de France. Rittet blir arrangert for 102. gang, og startskuddet går i Utrecht i Nederland den 4. juli. Vi derimot, setter oss på flyet den 22. juli, og får med oss de siste 5 etappene som går gjennom Alpene og Paris. Målgangen på toppen av Alpe d’Huez – med sine 21 ikoniske hårnålssvinger – og sisteetappen opp et flombelyst Champs Elysée i Paris blir nok to av høydepunktene under årets Tour.Vi veksler på å se startbyer, målbyer og klatreetapper. I utgangspunktet kjører vi buss så nærme løypene som mulig, men må ofte regne med å gå et stykke for å komme til de beste utkikkspunktene. Mange av våre gjester velger å bli med som syklister. Det vil si at de sykler fra hotellet og ut til løypene. Dagsetappene varierer fra 30–125 km, man velger selv sykkelgruppe ut fra sykkellyst og dagsform.

En av dagene lager vi en Maxpulse-Camp midt i en av stigningene. Her etablerer vi vår egen basecamp og har piknik i det grønne. Med masse norske flagg, god stemning og stor moro! Dette er for mange turens høydepunkt.

I Paris møter vi andre likesinnede i den berømte «Norske-svingen». Årets avslutning skjer om kvelden, og på opplyste Champs Elysée vil det være en helt spesiell stemning når syklistene gir alt de har innspurten, omkranset av tusenvis av elleville publikummere fra hele verden. Ingen tvil om at det blir en spektakulær avslutning på årets Tour de France!
Kunne du tenke deg en tur til Tour de France for å oppleve spenningen?

Ta kontakt med Maxpulse
torunn@maxpulse.no eller ring tlf: +47 23194410

1 Kommentar

Kommentarer

  • Nils Aakre

    Dette ser spennende ut. Kan gjerne bytte denne mot Vasloppturen som jeg vant for noen år siden men aldri fikk benyttet :)

    02 juni 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc