Trøste og bære, Økotrim, Fram og tilbake, Babes on blades og Snublefot.

Trøste og bære, Økotrim, Fram og tilbake, Babes on blades og Snublefot.

Postet av Sykle til jobben den 2. Jun 2015

Det er en kreativ gjeng fra Cappelen Damm som deltar i Sykle til jobben. Fjorårets vinnere har satset hardnakket i år igjen. De har fått med godt over halvparten av alle ansatte, og sprer god stemning på e-post, sms, instagram via #forlagiform, på kontoret og der de ellers måtte befinne seg.

Forlaget i form har hengt opp en stor plakat med destinasjonen Madrid og flytter hvert lag nærmere underveis i aksjonen.

#Forlagiform henger opp oppdaterte plakater hver ukeSå hvordan ligger de an i konkurransen?

To lag kiver om teten:
Mens andre lag må bruke innspurten i aksjonen godt for å bli med i trekningen.En rekke kreative lagnavn har sitt utspring fra denne bedriften
________________________
Et eksempel på en intern oppmuntringsmail i Cappelen Damm.

Hei alle spreke kolleger,

Oversiktene våre, i gangen og kantinen, er nå oppdatert og det er bare å gratulere laget En kule er raskere som første lag til Madrid. Dere er nå med i trekningen om hovedpremien fra Bedriftsidrettsforbundet; tur til Madrid for hele laget.

Anders, Tomas, Joachim, Kjersti og Hege satte avgårde i et voldsomt tempo og har holdt høy fart hele veien. Imponerende innsats!

Siden kampanjen Sykle til jobben-mer enn bare sykkel startet 21. april, er formen blitt bedre og det gjelder nå å bryte ned de resterende milene i delmål, samle troppene, backe up hverandre og komme seg til København, Brussel, Paris eller helt til Madrid.

Twisted blisters har også som mål å rekke helt fram før 19. juni og hvis de fem på laget De usynlige tilbakelegger en drøy mil pr. dag, kan vi heie dem inn til stor jubel.

Fumlegængerne, De rullende redaktører og Sørlandsekspressen har absolutt mulighet til å ta et skippertak og rekke fram, litt svette i luggen kanskje, men sprekere enn noen gang.

Uansett hvor mange kilometer og timer vi summerer, nedlegges det en imponerende innsats i våre 32 lag blant 155 deltagere, og fortsatt har vi tre uker igjen før vi setter sluttstrek, tøyer ut og er klare for sommer og sol.

Husk å ta bilder og legg dem ut på Instagram #forlagiform. For øvrig trenger #forlagiform flere følgere, så neste gang du er på Instagram, søk opp forlagiform og klikk «følg»
Lykke til og stå på videre!

MVH
Bente, Bente, Carine, Marianne, Odd Karsten og Marit

___________

Takk til alle i Cappelen Damm som trår til og viser at de virkelig er et #forlagiform! :)

1 Kommentar

Kommentarer

  • Elisabeth Bjone

    Flere av disse lagene går jo til fots også, og kan ikke nyte godt av hverken nedoverbakker eller medvind, og da blir det jo litt knapt med tid for å rekke frem til Paris. Neste år må nok aksjonen vare lenger så de har mulighet til å rekke frem også. Eller ha en egen klasse for fotgjengere. ;-)

    03 juni 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc