Altoppslukende hobbyer
Statens Vegvesen Kongsvinger bedriftsidrettslag

Statens Vegvesen Kongsvinger bedriftsidrettslag

Altoppslukende hobbyer

Postet av Statens Vegvesen Kongsvinger bedriftsidrettslag den 6. Jun 2015

Lørdag

Late lørdagsmorgener er noe av det beste jeg vet. Når øynene sakte åpnes og du kjenner den kjølige lufta på soverommet, og du VET at det er lørdag, som betyr at du kan gjøre akkurat hva du vil. Det blafrer i en gardin som med ett slipper inn en liten stripe med dagslys som leker seg over gulvplankene.

Samboeren min er en morgenfugl og våkner alltid tidligere enn meg. Han pleier å pusle rundt i huset til jeg våkner. Ofte betyr det at jeg våkner til nyvasket bad, tømt oppvaskmaskin, og er jeg riktig heldig: helgefrokost. I det jeg går ned trappa hører jeg lyden av kaffetrakteren som putrer.

Lørdagstrening

I det jeg sniker beina ned i et par saueskinnstøfler og subber bort til kjøkkenbordet, begynner tankene å vandre. Lørdag betyr at kroppen er uthvilt, og at man har tid til et skikkelig måltid før økta. Det betyr også at ukas mest tekniske økt bør legges til denne dagen. Selv om NM er over og jeg er storfornøyd med resultatene er jeg i tankene allerede på neste stevne og målsetning.

Bli var dine sterke og svake sider

Benken min er altfor svak. Noe er genetisk, et par milelangearmer blant annet, men jeg kan ikke klage, for i markløft er lange armer alfa omega. "Latsen" min er også uforholdsmessig svak på tross av mengder med trening. Oppspennet i benken kommer seg, men jeg klarer fortsatt ikke å få ordentlig kontakt med øvre rygg under selve løftet. En kjent stemme bryter tankegangen min, «mer kaffe kjære?» Jeg ser opp i det trygge kjente ansiktet til samboeren min, «ja takk, gjerne» «Er du på trening alt?» spør han smilende. «Jeg er vist det» må jeg motvillig innrømme.

Altoppslukende hobby

I det jeg svinger ut av gårdsplassen og grusen knatrer under dekka tar jeg meg selv i å tenke på hvor heldig jeg er som har en mann som skjønner hvor viktig treninga er for meg. Jeg vinker til han i det jeg slipper opp clutchen og bilen smyger seg framover. Gjennom bilvinduet ser jeg at han har både termos og fiskestang klar. Takk og lov for at han har sin egen altoppslukende hobby.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc