Syklet i sprutregn til Idrettstinget

Syklet i sprutregn til Idrettstinget

Postet av Sykle til jobben den 12. Jun 2015

Syv ansatte i Norges idrettsforbund tok sykkelen fatt og syklet like godt til Idrettstinget i Trondheim. Men det var ikke «E6 – den strakaste vei`n» som den glade sykkelgjengen tok.
Tirsdag 2. juni gikk starten på Bjorli togstasjon med de første 50 km ned Romsdalen forbi Trollveggen til Åndalsnes. 2. etappe på 150 km gikk fra Åndalsnes, forbi Molde, videre ut på Atlanterhavsveien og inn til Flatøy utenfor Kristiansund, mens de 200 siste km gikk fra Kristiansund til Trondheim. Torsdag kveld 4. juni ankom en sliten, regnvåt men fornøyd sykkelgjeng Trondheim kl 22.15.

Til tross for at 37 av 40 mil ble syklet i sprutende regnvær klarte vi å holde teamstemningen på topp. Det største problemet underveis var iskaldt regnvann rett ned i sykkelskoene, og vi ble ikke mindre kalde på fingrene. Derfor var det ekstremt godt å komme frem til en oppvarmet hytte på Flatøy hvor vi fikk en etterlengtet varm dusj, en kald forfriskning og Bacalao, samt en god natt søvn.

Regn er regn – men motvind er noe ingen liker når man sykler. Derfor var det ekstra gledelig at den kraftige vinden, som føltes som orkan styrke enkelte ganger, kom bakfra. Det føltes nærmest som en hjelpende hånd i oppoverbakkene.

Siste etappe ble kanskje litt lenger enn de fleste satte pris på. Og bedre ble det ikke da vi ble overrasket over hvor langdryg fjellovergangen fra Krokstadøra til Orkanger var. Men vi bet tenna sammen, kom oss helskinnet over, og kunne begi oss ut på sjarmøretappen inn til Trondheim.

Turen gikk kjempefint, men de aller fleste slet litt med støle rumper i dagene etter. Ingen av oss sykler spesielt mye, men glad i sykling er vi!
I fjor syklet gjengen fra Haugastøl til Bergen og tilbakela 230 km. Neste år er NIFs ledermøte på Fornebu, men allerede nå planlegger de en litt lengre rute…
De som syklet var, Per Tøien, kommunikasjonssjef, Knut Songve, org.sjef i Hordaland idrettskrets, Tore Øderud Aasen, rådgiver Idrett for funksjonshemmede, Bjørn Omar Evju, leder av internasjonal avdeling, Lind Gustafsdottir, konsulent internasjonalt utviklingssamarbeid, Vigdis Brekkan, designer og Geir Owe Fredheim, informasjonsrådgiver.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc