En motivator uten sidestykke

En motivator uten sidestykke

Postet av Sykle til jobben den 16. Jun 2015

- Vår kontorlærling på 19 år har sikret enormt engasjement og super gjennomføring av Sykle til jobben-aksjonen. På rådhuset der han jobber har man måttet ha god grunn for å ikke delta, når han har vært rundt å personlig invitert samtlige, forteller en imponert kollega.
Elisabeth Groven fra Sola kommune ønsker å løfte frem en kollega som har gjort en super innsats for sine kollegers trivsel, form og hverdagsglede. Hun skriver:

Vi i HMS-avdelingen hadde en mann nede i vår og innså at vi ikke hadde kapasitet til å koordinere Sykle til jobben-kampanjen. Men så kom vi på en genial ide om å engasjere kontorlærlingen vår på 19 år. Og snakk om å finne rett mann til jobben!!!!

Trykket plakater, skaffet premier, inviterte alle


Da han fikk oppdraget hoppet han i det med brask og bram. Han fikk trykket opp plakater og kommunisert ut om kampanjen på rekordtid. Han syklet rundt til virksomhetene for å dele ut plakatene slik at de fikk henge på et egnet sted. For å skaffe premier var han rundt i Sola sentrum og fikk ordnet fine premier til vår interne konkurranse. Han fikk også i stand en handledag hos en av våre sportsbutikker med godt rabatterte priser på sykkel/el-sykkel, forteller Elisabeth.

På rådhuset der han jobber har man måttet ha god grunn for å ikke delta, når han har vært rundt å personlig invitert samtlige.

Ivrig syklist med smittende engasjement


Og han er en IVRIG syklist selv. Han har som mål på seg å slå noen av sine tidligere lærere som er svært aktive syklister. Dette er ganske imponerende når han selv bare har vært hobbysyklist.

Selv kunne han ikke vente til den 21.april , og brukte tiden før kampanjen til å gjøre research på hvilke løyper som var lange nok og var mest effektive å sykle.

Moren eier en el-sykkel, og denne tror jeg og er i bruk etter harde økter for å cashe inn ytterligere km. Vi har vært litt bekymret for han om han har blitt overtrent i denne perioden. Men det ser ikke slik ut. Vi har oppfordret han til å delta i ritt, men det vil han ikke begi seg ut på enda. Selv om vi tror han hadde gjort det godt.Vi trenger flere som han i arbeidslivet


I Sola kommune har vi vært kjempeheldig med å finne rett person til Sykle til jobben i år.

Et slikt engasjement fra en ungdom er ikke hverdagskost, og bør opp i lyset. Vi trenger slike som han i arbeidslivet.

Og hva sier Bjarne selv? Vel, han skriver:


Nå har det snart gått 60 dager siden aksjonen startet å jeg gleder meg helt sinnsykt til neste år. Da skal jeg gruse min egen pers som i år blir rundt 250 mil kunne vært mer siden vi bygger på huset ikke alltid man rekker å skyve inn en trening økt da. Men jeg er stolt av å jobbe i en av de sprekeste kommunen i Rogaland med 140 påmeldte veldig bra gjennomført av mine spreke kollegaer. Også vil jeg bare legge til at den el-sykkel som blir nevnt har jeg ikke benyttet meg av. Jeg eier selv en landevei sykkel som blir brukt mye mer av meg selvfølgelig.

Vi fra Sykle til jobben-teamet gir en stor applaus til Bjarne og resten av gjengen i Sola kommune! :)

1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc