Teambuilding på Geilo

Teambuilding på Geilo

Postet av Sykle til jobben den 17. Jun 2015

En av lagpremiene er en teambuildingstur til Geilo Sommerpark med spennende aktiviteter levert av Geilo Holiday. Har ditt lag hatt minst tre økter i uka? Da er dere med i trekningen.Minst tre økter i uka og laget er med i trekningen!

Denne premien trekkes blant alle lag som har hatt minimum 3 økter per deltaker i snitt per uke i alle kampanjens uker. Totalt 25 økter per deltaker (minimum 2 økter i uke 17 og 25, og minimum 3 økter per uke i uke 18 -24).

Lørdag 20. juni åpner sommerparken «dørene» igjen for denne sommer og høstsesongen og holder åpent hver dag fra kl 11-16 i perioden 20. juni – 16. august, samt hver lørdag og søndag utover det og hver dag i høstferien.

Geilo Sommerpark er et aktivitetstilbud for hele familien, med klatrepark og downhill for både voksne og barn, utleie av terrengsykler, Sommerheis som tar deg med til Nasjonalparkutsikten, en Lek & Aktivitetsarena med morsomme spill, lekepark og trampoline og åpen sommerkafè.

Sommer som vinter

Geilo på sommeren er et like vakkert eventyr som på vinteren. Varme lange dager kan være tilfelle, men alltid godt å ha med ullgenseren på lur. Er du på jakt etter en aktivitetsferie er Geilo midt i blinken. Vandring, sykling, stølsbesøk, bading i fjellvann (og i innendørsbasseng på kalde dager), SPA & Velvære i tillegg til morsomme aktiviteter i Geilo Sommerpark venter deg her.Geilo Holiday er en total leverandør av opplevelser på Geilo, og tilbyr overnatting i hytter, hotell, camping og ferieleiligheter i tillegg til aktiviteter. Book ditt opphold på Geilo på www.geiloholiday.no og få 15 % rabatt på Høydepark og terrengsykkel leie i sommer. Les mer om vår sommerkampanje på www.geiloholiday.no/kampanjer/sommerkampanje.


Velkommen til Geilo i sommer!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc