Årets individuelle utøver vinner drømmesykkelen

Årets individuelle utøver vinner drømmesykkelen

Postet av Sykle til jobben den 29. Jun 2015

Vant hovedpremie: Roar Stornes fra Bergen kan velge sin egen drømmesykkel med sitt nyervervede gavekort på meridastore.no til en verdi av 12.000 kr. Roar transporterer sine barn i en transportsykkel og får på denne måten den trimmen han trenger. Hans motto er: Så lenge man sykler tungt (lastet) trenger man ikke å sykle så langt.Roar skriver til oss:
Jeg meldte meg på ”sykle til jobben” etter å ha sett en annonse for dette på Facebook.

Min helårsaktivitet består i å transportere barn til skolen og å sykle til togstasjonen for så å ta toget til jobb, og så omvendt rekkefølge på vei hjem. Dette har tidligere foregått ved hjelp av en Globe Daily sykkel med barnesete, men vår sønn vokste og eikene i bakhjulet røk oftere og oftere. Så ny sykkel ble bestilt fra Oslo transportsykkel (en Workcycles Kr8), og dette ble virkelig et vendepunkt i min sykkelhverdag. Her var det bare å laste oppi det man måtte ønske av barn og skolesekker og suse av gårde. Det er magisk å komme opp i fart og kjenne momentet av ca 200 kg ballast, akkurat som en usynlig kraft som trekker deg lydløst av sted over Bergenske gamle brostein.Koselig tur til barnehagen med ulltepper og puter

Når barna sitter foran er det lettere å kunne snakke sammen og dele morsomme observasjoner underveis. De små håper som regel på at det skal regne når vi sykler slik at de kan sitte under den tørre og trekkfrie kalesjen som sykkelen kan utstyres med, da blir det veldig koselig med ulltepper og puter inni den rullende boksen.

Praktisk sykkelparkeringshus ved stasjonen

Etter at barna er levert sykler jeg ca 70 kg lettere til stasjonen der de har et praktisk sykkelparkeringshus som åpnes med mobiltelefon.

Jeg trenger ingen ekstra motivasjon for å bedrive min daglige sykkelaktivitet. Gleden finnes ved å få tråkket hardt med beina, som regel å få våkne litt ekstra om morgenen ved å få litt friskt regnvann i ansiktet, og å merke at barna synes det er en aldeles storveis måte å komme seg til skolen. Samtidig har vi togavgangen som må rekkes, og det gir ofte litt ekstra spenning og høy puls, fordi togene fra Bergen til Arna går ikke så ofte.

Takknemlig å være helårssyklist i Bergen

Bergen er en takknemlig by å være helårssyklist i, med lite snø og saltede veier ved frost. Så det betyr at hver ukedag bruker jeg sykkelen for å komme meg til jobb. Vi bor i Bergen sentrum og det er kort vei til det meste, så sykkelen brukes også flittig til innkjøp og annen transport.

Dette var mitt første år i Sykle til jobben-aksjonen og jeg er veldig klar for neste års aksjon. Jeg synes det er viktig å profilere sykling for ens omgangskrets og arbeidsplass, og satser på at til neste år så har vi mitt firma med som lagdeltager.

Ellers liker jeg best å sykle i bomullsbukser, tilfeldige sko, t-skjorte, en tynn regnjakke samt en korrekt klokke slik at jeg rekker NSB sin punktlige avgang fra Bergen.


Mitt motto: så lenge man sykler tungt (lastet) trenger man ikke å sykle så langt._____________________________

Roar vant hovedpremien for individuelle utøvere:
HOVEDPREMIE INDIVIDUELL: 12.000 KR PÅ MERIDASTORE.NO
Premie: Velg din egen drømmesykkel - gavekort på meridastore.no til en verdi av 12.000 kr.

Trekning: Trekkes blant alle individuelle deltakere som har hatt minimum 3 økter i snitt per uke i alle kampanjens uker. Totalt 25 økter per deltaker (minimum 2 økter i uke 17 og 25, og minimum 3 økter per uke i uke 18 -24).0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc