Storfornøyde vinnere av Geilo-teamtur

Storfornøyde vinnere av Geilo-teamtur

Postet av Sykle til jobben den 30. Jun 2015

Laget fra barnevernstjenesten i Porsgrunn har en travel og til tider tøff arbeidshverdag. De har vunnet en teamtur til Geilo spekket av gode opplevelser.


Foto: André Breiland på benken, fra venstre: Marthe Wilhelmsen, Mariann Uldal, Wendy Jacobs og Siri Gunstensen.

Laget Flying Birds fra Porsgrunn kommune ble trukket som vinner av turen til Geilo. De skriver til oss og forteller:

Dette har vært en morsom prosess og vi oppfordrer absolutt andre barneverntjenester til å melde seg på ved en senere anledning. Det er sosialt, gir mer energi og er bra for kropp og sjel!Viktig å holde seg i form med en tøff arbeidshverdag

Vi synes alle at vi har en viktig og betydningsfull jobb. Arbeidshverdagen for oss er som regel travel, mange møter, sitter en del ved pc, og møter en del tøffe utfordringer. Det er derfor veldig viktig for oss å holde oss i god fysisk form. Trening gir oss mer energi og overskudd i hverdagen. Og er en god måte og koble av på. Det å trene ute, som å sykle, gir oss mulighet til å komme ut i frisk luft, etter en arbeidsdag inne på kontor.

Team, team, superteam

Laget vårt har vært sammensveiset allerede før «sykle til jobben», men det er klart at dette har ført oss enda nærmere. Vi er delt inn i ulike team på jobb, Vi har medlemmer på laget fra to team. Vi gleder oss til teambuilding på Geilo. Det vil gi oss et avbrekk i hverdagen og gi oss mulighet til å samarbeide på en annen måte enn det vi er vant til.

Ble pushet til å delta

Vi meldte oss på konkurransen fordi André motiverte laget til å delta. Vi fant informasjon om «sykle til jobben» på intranett, god og tydelig informasjon. I tillegg har kommunen betalt slik at vi kan delta i konkurransen gratis, og av den grunn var det enklere for oss å melde oss på. Vi håpet at flere på kontoret meldte seg på konkurransen siden vi som lag hadde allerede meldt oss på, men det ble dessverre ikke registrert flere lag herfra. Det var motiverende å følge med på hvordan de andre lagene i kommunen lå an, ble en konkurranse innad i hver kommune . Positivt og sosialt samhold i vårt eget lag.

Vant til å trene, men nå ble det mer

Vi på laget er vant til å trene fra før av , men har likevel gitt litt ekstra i forbindelse med denne konkurransen. Ved å delta, fikk vi mer oversikt over øktene våre når vi registeret treningene jevnlig.

Vår motivasjon var enkelt og greit å vinne gratis tur til Madrid, klare å «sykle» til Madrid samt å komme seg i bedre form. Flere på laget bor i Kragerø og har på grunn av det lang vei til arbeidsplassen som medførte at vi ikke syklet til jobb. Vi har likevel trent på andre måter. Andre var ikke enig at vi ikke skulle sykle på jobb, og hans sitat var « lær dere å sykle» (ha ha…).

Vårt mantra: « husk å registrer.. all trening»

Vi ville veldig gjerne til Madrid, og lagmedlemmene var flinke til å minne hverandre på å registrere. Vi har trent både sykling, løping, fotball, styrke, gruppetimer på senter og turer blant annet. På tross av at lagleder var sykemeldt i fire uker, og dermed ikke fikk så mange økter såklart. Vi kom ikke helt til Madrid, men er likevel fornøyde med innsatsen. Vi er ikke minst storfornøyd med å ha vunnet tur til Geilo :)

Om premien: Tur til Geilolia Hyttetun

Premie: Tur til Geilo for hele laget!
  • Teambuilding for 5 personer på Geilo i regi av Geilo Holiday
  • Overnatting i Geilolia Hyttetun 2 døgn
  • 1 valgfri aktivitet i sommerparken
  • Frokost og enkel middag på hytta
Trekning: Trekkes blant alle lag som har hatt minimum 3 økter per deltaker i snitt per uke i alle kampanjens uker. Totalt 25 økter per deltaker (minimum 2 økter i uke 17 og 25, og minimum 3 økter per uke i uke 18 -24).
Les mer om premien

1 Kommentar

Kommentarer

  • Wenche Jacobsen

    Kjempebra ! Står det respekt av, Gratulerer . Er mer moro når man står sammen om øktene. Får mer motivasjon av hverandre. God tur til Geilo fra oss andre i Porsgrunn :-)

    02 juli 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc