Hvem vant Madridturen?

Hvem vant Madridturen?

Postet av Sykle til jobben den 1. Jul 2015

Denne gjengen jobber til vanlig med å få jobbsøkere ut i arbeid, men har også jobbet knallhardt for å få seg selv i form! Årets hovedpremie, en tur til Madrid for hele laget, er herved utdelt laget Rehabil Full Turbo!Gjengen i AS Rehabil skriver til oss:

Konkurranseinstinktet ble vekket av Sykle til jobben

AS Rehabil er en arbeidsmarkedsbedrift i Oslo. Rehabil ble etablert i 1971 og er i dag et datterselskap av Blå Kors Norge. Vi er 38 fast ansatte og om lag 240 på forskjellige tiltak i regi av NAV. Vi bistår jobbsøkere med blant annet karriereveiledning, kompetanseheving, jobbsøk og formidling til jobb. Vi tilbyr den enkelte arbeidstrening våre avdelinger; kantine, håndverksavdelinger og samarbeider i tillegg med eksterne bedrifter om praksisplasser.

I årets Sykle til jobben aksjon har 27 av oss fast ansatte deltatt på 7 ulike lag. Bedriften deltok for første gang i 2014 og oppdaget raskt at det bodde et sterkt konkurranseinstinkt i flere ansatte. Selv om det internt har vært hard konkurranse har det også blitt arrangert felles sykkelturer på tvers av alle lagene. Siden i fjor har det også blitt satt ned en idrettsgruppe som passer på å holde aktivitetsnivået oppe gjennom året. Sjefstrener Truls Rogstad har gjennom hele kampanjen fulgt oss opp med motivasjonsmail, drakter, events og premieringer. Truls sitt gode initiativ har bidratt til mye ekstra energi på huset!Laget Full Tubo

Cecilie Rustad: Cecilie har en vilje av stål og litt til. Hun har lang vei til jobb, men har syklet begge veier, hver dag, i hele perioden. Det som startet som en utfordring ble etter hvert for kort for Cecilie, som måtte legg inn daglige omveier. Hun hev seg nemlig med i kampen om førsteplassen i bedriften – og tok den :)

Annika Niska: Som finnmarking har Annika et litt annet forhold til avstand og km enn oss andre. Hun trener aldri – hun bare sykler over alt.

Gro Rognmo: Er nok den som har ofret mest for laget! Hun gikk hardt ut, og landet med et kne ute av ledd. Hun har likevel bidratt sterkt til lagånden - med solide heiarop.

Per Persson: Som nyansatt hev Per seg meg i konkurransen og begynte å sanke km før vi andre på laget rakk å hilse på ham. Vi mistenker at Per sin hund får nok mosjon.

Birgithe A. Gjesdahl: Lagleder og lar seg ikke affisere av regn, sludd, kuldegrader og motvind- er svoren helårssyklist og en gallionsfigur for laget. Konebilen er en sykkel og det finnes ingen plan B.
Maxpulse, TourSpain og Norwegian gratulerer Rehabil-Teamet med en flott innsats i årets Sykle til jobben aksjon! Vi gleder oss til å møte dere, samt å sette opp en uforglemmelig tur til Madrid.

Takk for fantastisk innsats og gratulerer med tur!! :)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc