- Jeg hjelper deg komme i form på seks uker!

- Jeg hjelper deg komme i form på seks uker!

Postet av Sykle til jobben den 19. Feb 2016

Seks ukers jobbing kan gi vanvittige resultater! Her er en seksukers treningsplan for deg som vil få et forsprang på sjefen og kollegaer, og komme i gang før Sykle til jobben starter.

Av Astrid Uhrenholdt Jacobsen


Det viktigste for at jeg skal nå mine mål, er min egen vilje og gjennomføringskraft. Bak dette ligger et brennende ønske om å lykkes, og ikke minst en veldig god plan.

For meg er det veldig viktig å kunne ha en plan å følge! Det gir meg motivasjon å kunne se utviklingen, og treningen blir mer effektiv. Legger man ved sine egne notater om hvordan økten og kroppen fungerte, vil man også få en god pekepinn på om man får et ønskelig utbytte av treningen.

Planen under kan du gjennomføre alene, eller sammen med noen på laget! Jeg tror den skal passe både deg som akkurat har begynt å trene, og deg som trener mye fra før. Kanskje føler du også behov for å justere den mot egne målsettinger. Kjør på! Lykke til med treningen og årets Sykle til jobben-aksjon!

Vi belønner alle som gjennomfører programmet med en heders-t-skjorte. Det eneste du trenger å gjøre er å laste opp bilder fra treningsøkta med #sykletiljobben på instagram eller sende oss bilder på sykle@bedriftsidrett.no

Om Astrid Uhrenholdt Jacobsen

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (1987) er en norsk langrennsløper i verdensklassen. Karrieren tok fart i 2005 da hun tok sølv på sprinten under junior-VM og var godt etablert i verdenstoppen gjennom 2007. Les mer om Astrid Jacobsen på hennes blogg http://www.astridjacobsen.com/0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc