Årets første langtur med ÅCK 03042016

Årets første langtur med ÅCK 03042016

Postet av Bente Hernes Johnsen den 4. Apr 2016

Søndag 3 april.

Etter en lengre periode med dårlig være så det ut til at vi skulle få noen fine timer denne søndagsformiddagen. Klubben inviterte til tur NH rundt med fart 26 til 28 km i time. Jeg hadde trent hardt inne den siste uken (mye ben) men tenkte at når farten skulle være så passe rolig ville det gå greit.

Det var en flott gjeng (20 mann inkl. meg) som møtte opp i Vågsbotn. Veiene var tørre og det var rundt 8 grader. Herlig. vi la i vei i ett behagelig tempo. Like over broen i Alversund satt vi i gang en rulle. Årets første. I all for høy fart og veldig mye rykk å napp. Ingen ting å skryte over. Jeg var ikke komfortabel med dette og svei veldig i mine sure ben. Ved ankomst Mastrevik hadde vi en gj.sn. fart på 29,6. Godt over det som var avtalt. 3 hadde mistet felte og bestemte seg for å kjøre alene hjem. Jeg satt meg i gruppen med mine sure ben men hadde ikke noe å gi i bakkene. Jeg var ikke sliten men hadde utrolig sure ben. Gruppen gjorde så godt de kunne for å ta vare på meg. Ventet på meg i de siste bakken før jeg ba dem kjøre fra meg. Jeg fikk klare meg alene fra Isdalstø og hjem. Da hadde vi en gj.sn fart på 30.8 Etter NH broen begynte det og regne. PYTON men sånn skjer.

Alt i alt var det kjempe fin tur selv om jeg slet med disse sure bena. Jeg tror ikke jeg hadde vært med vist jeg viste at det skulle gå såpass fort. "you never now befor you now, you now" Eller kanskje jeg kan det ;-)


1 Kommentar

Kommentarer

  • Bente Hernes Johnsen

    Se på den fine gjengen. Neste gang skal jeg stille med utvilte ben. MYE GØYERE DET !!!!!

    04 april 2016

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc