UKE 1

UKE 1

Postet av TYNSET KOMMUNE den 22. Apr 2016

Snart er den første uka over i Sykle til jobben-aksjonen 2016. I år som i fjor har det vært surt og kaldt; snøbyger, haglbyger, vindkuler, regn, vårvær kalles det vel. Det er likevel utrolig hvordan det hjelper med å kle seg for en vinterdag!

Vi registrerer at det er over 140 påmeldte til årets aksjon, det er kjempebra!

De fleste er godt i gang med registreringen sin, kreative navn på lag viser at det pågår en prosess rundt om på enhetene. Noen ser ikke ut til å være kommet i gang – det står «0» i tabellen. Dersom dette skyldes tekniske problemer, håper jeg at laglederne kan bidra til hjelp med dette. Ev ta kontakt for å komme i gang. Kampanjen går over 9 uker, og er delt i fire bolker, så ingen er for seine til å melde seg på! Enmannslag funker også bra, dersom det ikke er noen andre å delta sammen med.

Dersom du har muligheter til å gå/sykle til jobben, får du ett poeng for hver tur, uansett hvor kort den er. 10 minutter – ett poeng! Da må den registreres som dette (med stjerne i tabellen..)Andre aktiviteter som du gjør på fritida krever minimum 30 minutter for å gi ett poeng.

Poeng eller ikke- det aller viktigste er at du kommer deg ut og beveger deg litt!

Allerede på mandag vil vi premiere første gang – da er det viktig at alle har registrert aktiviteten sin denne uka!

Lykke til videre!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc