Dag fem i sykle til jobben aksjonen

Dag fem i sykle til jobben aksjonen

Postet av Carine Olsrød den 23. Apr 2016

Da er det dag fem i sykle til jobben i aksjonen, og jeg syns jeg har kommet godt i gang med å være i mer fysisk aktivitet enn tidligere.

Skjønner at jeg burde satt meg mere inn i årets poengfordeling og åssen man får dem før aksjonen startet. Da hadde jeg nok klart å motivere meg selv til å oppnå tre poeng pr.dag. Men får prøve på det fra i dag da, så får enn se hvordan det går. Heier på meg selv.

Som det konkurranse menneske jeg er skal jeg jo helst ikke være noe dårligere enn de jeg er på lag med, bedriften min eller venner og kjente som også deltar i årets sykle til jobben aksjonen. For ikke å snakke om alle de fine premiene man kan vinne. Så har du ikke meldt deg på enda, er det ikke for sent. Gjør det i dag! www.sykletiljobben.no

Du kan registrere all fysisk aktivitet man blir svett av, og må ikke sykle eller gå tur/retur jobb. Pr. 30min. man er i aktivitet oppnår man et poeng, og man kan maks få tre poeng pr.dag. Tur/retur jobb får du et poeng pr. vei om du registrerer det hver for seg, uansett tid du bruker. Genialt for noen.

I dag har jeg syklet tur/retur byen for å få utført noen få ærend. Vanligvis ville jeg tatt bilen, så jeg syns jeg har vært flink. Gir meg et klapp på skuldra for det. Det er egentlig deilig å sykle og jeg får masse gratis trening og frisk luft.

Skal komme meg litt ut etterpå også, enten på en gåtur eller både gå- og sykkeltur. Skal prøve å oppnå tre poeng pr.dag i helgen også, selv om jeg har fri fra jobb.

Ha en fin ettermiddag :-)


0 Kommentar

Kommentarer

— Guest
Captcha
Powered by: Bloc