AOCH!! Men det gikk bra...

AOCH!! Men det gikk bra...

Postet av Vestland Venstre den 26. Apr 2016

Jepp, i dag skjedde det for andre gang i mitt liv: jeg FALT på sykkelen, rettere sagt STUPTE over styret, slo skrittet i styret, landet hardt på det ene kneet og forstuet venstre hånd litt. Men det går bra... .-)

Det skjedde på vei fra jobb, like vet utkjørselen på Mannsverk, og forhjulet satte seg plutselig fast i et hull med bekkalokk i. Argh.

Sikkerhet er viktig. Selvsagt hadde jeg hjelm (som fikk et kakk tror jeg, skal sjekke) og ikke minst hansker som jeg igjen er sjeleglad for at jeg hadde på da jeg tok meg for på asfalten.

Slapp unna med skrubbsår og moderat hevelse i hånden tror jeg (det er kalde frosne grønnsaker i en pose og støttebind som sees på foto). Bakhjulet på sykkelen ble dratt av, så får sjekke må få den på verksted i morgen, for jeg er ganske avhengig av velfungerende sykkel og vil VELDIG GJERNE fortsette med #sykletiljobben :-)

Og svært betryggende at en forbipasserende bil med en hjelpsom familie stoppet, kom ut og bistod mens jeg lå og kom til meg selv litt. Slik skal det være! Jeg takket , men kom meg hjem med bussen .

Og for de litt galgenhumoristiske, kom jeg via Twitter over en tilfeldig side med "Gruesome graphic novels" og sykkelsikkerhet ;-) Klikk bildelenken og enjoy (obs: tegneseriene er ikke for sarte sjykkelsjeler!)
Sees straks på sykkelen igjen.
Alf Helge
ambassadør

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc