Kjente på dagens sykkelfølelse

Kjente på dagens sykkelfølelse

Postet av Kristina Alida Gylseth den 27. Apr 2016

God dag alle sammen,


Mitt navn er Kristina, og jeg jobber pr.dags dato som nattevakt på hotell. Sykler alltid til og fra jobb, og det tar ca 30 minutter per vei. Jeg har aldri vært glad i trening generelt, noe jeg missunner andre for, men jeg er aktiv både i skog og mark, og har funnet ut at det å sykle til diverse event, butikker, venner, og såklart jobb, er noe for meg!

Mitt første møte med sykkel, var min storesøsters vakre flotte dame sykkel. Om jeg husker riktig så var jeg rundt 6 år. Jeg tok, den gangen, den stoore og høye sykkelen hennes med meg på den største fartshumpen jeg fant i gata. Der trillet jeg ned fra morra til kveld, og ga meg ikke før jeg endelig kunne rope: "Mamma, Pappa -jeg KLARTE det"! Var ingen støttehjul den gangen eller noe annet enn en sta vilje.

Ønsket å fortelle om sykkelturen jeg hadde i dag morrest. Ikke noe spesielt som skjedde, men følte på en følelse jeg ønsker å dele!

Været er knall, kun 3 grader, friskt! Jeg syklet fra jobb som normalt, og tok et godt trekk med frisk luft de første tråkkene. Sykler forbi en dame som smilte bredt, så jeg hyggelig smilte tilbake. Fløy en due rett framfor sykkelen og stoppet, holdt på å kjøre på den, men klarte svinge unna i siste liten. Tenkte for en teit due, må jo ikke bli påkjørt, så jeg måtte le litt inni meg. Syklet så mot elva, der er det mindre trafikk pga. veiarbeid. Fikk en herlig havlukt mot meg, rett før jeg kom til ferjekaia som jeg tar over elva, såg jeg på alle de vakre blomstene i veikanten, og plutselig to svaner som lå så fint ved elven i gresset, sola skinte og alle var så glade og smilte. Tenkte for meg selv der jeg sto, dette er en dag jeg ikke vil glemme, en dag der jeg fikk en god følelse av alt rundt meg, lukter, lyder, dyr, og ikke minst de glade menneskene.

Det er som sagt ikke et action fylt og spennede innlegg, men jeg ville dele at ikke alt trenger å være det, og selv i en travel by som jeg bor i, kan man nyte omgivelsene og ta vare på dager som gir èn en spesiell og god følelse. Det tror jeg, ikke er bare shampoo, men en god balsam for sjela!

Ha en knall dag alle sammen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc