Dag 15 - Forandring i planene

Dag 15 - Forandring i planene

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 3. Mai 2016

Dette været har jeg sett fra kontorvinduet mitt i hele dag, så jeg fant raskt ut at jeg kunne ta dagens trim-økt i gymsalen etter jobb. Jeg har egentlig et treningsprogram for den vonde skuldra mi som har måttet vike for dette konkurransejaget jeg har blitt med på. Med andre ord en genial plan som ville hjelpe både på skuldra og den dårlige samvittigheten over min venninne i fysioen som tok seg bryet med å lage opplegget.

Jepp, skikkelig motiverende å gni rumpa på det setet!

På vei inn i gymsalen så jeg plutselig at lyset sto på og i tillegg hørt jeg stemmer der inne! Nå er det sånn at jeg ikke trener sammen med noen, og langt mindre vil jeg bli sett i en gymsal, så jeg lukket døra forsiktig og sneik meg ut igjen. Jeg gikk for plan B: Sykling!

Vingnesrunden gikk greit, ved Fåberg alders og sykehjem registrerte jeg at jeg er i godt selskap, 155 andre tullinger driver og tråkker rundt i dette været i dag.

I morgen skal jeg kjøre MOTORsykkel, så da blir det neppe noe å klaske inn i treningsdagboka. Men jeg kan trøste dere to leserne med at jeg kommer med en aldri så liten sykkelrelatert forbrukertest.


Dagens gladlåt som hjalp meg til å få det innbitte syklistblikket:Til slutt sender jeg en takk til deg som var i gymsalen ved 16:00 tida. Hadde jeg fulgt den opprinnelige planen så hadde det blitt en halvtimes økt, nå hanka inn et par poeng på å sykle.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc