Bruker trening som en slags elskerinne på siden

Bruker trening som en slags elskerinne på siden

Postet av Sykle til jobben den 6. Mai 2016

Gjengen fra DigitasLBi har fått full uttelling i Sykle til jobben i år. Les om hvordan de motiverer hverandre gjennom kampanjen :)


Skrevet av DigitasLBi

Slik motiverer vi hverandre

Vi er en gjeng som ikke tar livet så veldig alvorlig, men når det kommer til mat er det ramme alvor. Når du er så glad i mat som oss er det greit å ha trening som en slags elskerinne på siden for å holde kroppen ved like. Ukentlige hindringer som Waffle Wednesday, Fredagskos og nøtter i løsvekt fra Rema 1000 sørger for at vi drar med oss treningsklær på jobb.

Det er likevel det at vi er en såpass sammensveiset gjeng som gjør utslaget. Vi er konstant utsatt for treningsbilder på Snapchat, som fort fører til at vi bytter ut de komfortable bilsetene våre med sykkelshorts og hjelm!

Vinneren slipper kjøkkentjeneste i seks uker

Som bedrift har vi også vår egen internkonkurranse, hvor vinneren slipper unna kjøkkentjeneste i 6 uker og taperne må hoppe i havet på Sjøbadet. Kjøkkentjeneste er alvorlig kjedelig, så her gir alle alt for å vinne!

Vi er også veldig glade i å organisere og delta på arrangement som et lag. Tidligere har vi vært med på idrettsfestivalen, vært på skitur og organisert sledetrening (prowling for crossfit’erne).

Dette betyr konkurransen for oss

Selv om vi er en forholdsvis aktiv gjeng fra før har Sykle til jobben virkelig gjort oss engasjerte. Det er samtaleemnet på morningen og rundt lunsjen, og med så mye konkurranseinstinkt vi har mellom oss jobber alle for å vinne.


Våre tips for å motivere andre

Arranger deres egen Waffle Wednesday! Om dere mangler vaffeljern så finn en kollega som liker samme typen trening som deg. Det er mye gøyere å løfte vekter, sykle eller klatre sammen med en kollega eller kompis. Dersom du bor i nærheten av en kollega kan dere gå sammen til jobb, så har du en venn å småprate med på veien!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc