Birkebeinerløpet kommer for fort

Birkebeinerløpet kommer for fort

Postet av Toril Skretting den 7. Jun 2016

At jeg aldri lærer.

Meldte meg på Skibirken uten langturer i kroppen, hadde vel aldri gått mer enn 2 mil på ski, og det var 40 år siden, samme på sykkelbirken. Slet meg over fjellet med vond rygg og møre bein.

Og nå igjen. 4 dager til løpebirken, 21 km! Jeg løp 10 km sammenhengende for første gang i mitt liv for 3 uker siden, og har ikke peiling på hvordan kroppen vil reagere på 21 km, har aldri gått så langt engang!

Planen var å løpe lange turer, gjøre som alle anbefaler før lange løp, men tiden strekker ikke til, det er for varmt eller vi har besøk. Finner alltid en god unnskyldning for å unngå å utsette kroppen for slike belastninger.

Men nå er det 4 dager igjen og for sent for de lange turene. Så gruer meg som ei bikkje og vet at det vil gjøre vondt, men så lenge jeg ikke brekker noe, skal jeg fullføre dette også. Brutte løp er ikke et alternativ, da kommer jeg til å bli så sur og sinna på meg selv etterpå.

Så jeg starter på lørdag med en positiv innstilling og godt humør, så skal det nok bli bra:-) Blir uansett en opplevelse og løpe sammen med så mange mennesker og må innrømme at det kiler litt i magen av forventning og spenning.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc