Årets høydepunkter!

Årets høydepunkter!

Postet av Thea Foslie den 19. Des 2016

Nå nærmer julen seg med stormskritt og vi i Sykle til jobben ønsker å takke alle deltakere for en fantastisk innsats i årets aksjon! Vi håper alle får en riktig god jul og et godt nytt år, men før vi går inn i det nye året ønsker vi å ta en titt på noen av Sykle til jobben 2016 sine høydepunkter! Vi vil også høre om turen til Tallin fra vinnerlaget og få noen gode tips og inspirasjon fra noen av aksjonens superververe!


Høydepunkter 2016

Tusen takk for at du bidrar til et sprekere Norge! I 2016 var det mer enn 35.000 påmeldte deltakere, som tilsammen tilbakela nesten 10 millioner kilometer. Det er intet mindre enn imponerende. Alle som velger en aktiv reisevei til og fra jobb får bedre helse, bidrar til det grønne skiftet og ikke minst blir man i bedre humør. For hvem blir ikke i godt humør av å komme på jobben etter å ha gått eller kjørt forbi køen, fått sol i ansiktet, vind i håret og ikke minst føle seg sprek? Velkommen tilbake neste år til alle tidligere og nye sprekinger og husk, ingen økt er for kort! I Sykle til jobben teller all aktivitet. Riktig god og sprek jul!


Velkommen i 2017 til alle tidligere og nye hverdagsstjerner!

Er du klar fra 19. april 2017? Da setter vi i gang Sykle til jobben-aksjonen for 44. gang - utrolig moro! I 2017 setter vi fokus på den «norske hverdagssyklisten» og med et skråblikk på sykkelsituasjoner og -øyeblikk skal vi sammen med dere bygge den norske sykkelkulturen! Sykle til jobben er aksjonen der ALLE er stjerner, alle får et klapp på skulderen og hvert minutt og hver kilometer betyr noe. Vi minner om at ALL aktivitet teller med i dine poeng. Er du klar for å bli en stjerne? Påmelding åpner 1. februar, husk og sjekk om din kommune dekker detakelsesavgiften. Følg med på www.sykletiljobben.no fra 1. februar.


Flott tur til Tallinn og Pârnu Tallin1.jpg

Vi følte oss veldig heldige da vi vant hovedpremien i «Sykle til jobben» 2016, en tur til Tallinn! Gøy at alle fem i hverdagsrehabiliterings-teamet vårt fikk reise på tur sammen!

Fredag den 14.oktober reiste vi fulle av forventinger, ingen av oss hadde vært i Tallinn før. Vi kom til Tallinn fredag kveld, sjekket inn på «Swissôtel Tallinn», et flott, stort hotell med egen spaavdeling, som også er det høyeste bygget i Tallinn. Den kvelden ble det en tur opp i skybaren med utsikt over byen. Lørdag morgen var vi klare til å utforske byen, vi hadde fått anbefalt gamlebyen, og tilbrakte store deler av dagen der. Flotte gamle bygninger, fin atmosfære, små butikker med håndtverk, koselige caféer og marked. Med «Tallinn-kortet», som var inkludert i reisen, fikk vi også komme helt opp i tårnet på domkirken og opp på den 2,5 km lange ringmuren. Vi rakk også innom et par kjøpesentre på veien fra hotellet til gamlebyen. Alt i gåavstand. På kvelden gikk turen til pirat-restauranten: «Korsaar». Her var det veldig gjennomført tema, en opplevelse i seg selv med god atmosfære og nydelig mat. Anbefales! Søndag etter en lang og god frokost med utsikt utover byen, gikk turen til Pârnu, et liten by i Rigabukten, ca 1,5 times kjøretur sør for Tallinn. Vi ble hentet av en maxitaxi og sjekket inn på spahotellet, «Estonia Resort Hotell & Spa». I Pârnu gikk vi en tur langs den flotte sandstranden før vi gjorde oss klar til en dag på spaavdlingen. Spaavdelingen imponerte med både innendørs og utendørs boblebasseng, mulighet for behandlinger, diverse badstuer og egen snackbar. Vi hadde en fin og avslappende dag på spaet. Når kvelden kom spiste vi en god middag i restauranten på hotellet. Mandag morgen ble vi hentet av taxi som kjørte oss til flyplassen. Vi er alle enige om at dette var en flott tur. Vi kan gjerne reise hit igjen og er nå klare for en ny innsats i «Sykle til jobben»- konkurransen. Takk for en flott premie! Hilsen oss i hverdagsrehabiliteringsteamet i Flekkefjord kommune :)


Sykle til jobbens storververe!

I løpet av Sykle til jobben 2016 var det helt utrolig mange som inspirerte andre til å bruke hverdagen sin aktivt og bli med i aksjonen. Én av disse var Agathe Alsaker Hopland fra Jernbaneverket i Trondheim, som vant årets ververpris. Med sine 24 rekrutterte deltakere ble elsykkelen Merida E.Spresso Steps 600 EQ Sport hennes!

Grunnen til at Agathe meldte seg på Sykle til jobben-aksjonen var til dels på grunn av konkurranseinstinktet og til dels fordi det gir en større treningsmotivasjon å registrere aktivitetene sine. Det er viktig for Agathe å være et godt forbilde, dette fikk hun utløp for gjennom vervingen ved å motivere folk til å være aktive til og fra jobb.

Kjenner du at det kribler i vervebeinet nå? Her får du et par tips fra fjorårets storverver Anita Weberg-Larsen fra Pöyry Norway AS i Sarpsborg:

"Med lokkemidler som at all aktivitet kan føres opp, trekning av premie (vin) i lunsjen på fredager til alle som har logget aktivitet og ukentlige oppdateringer med hvordan vi ligger an i forhold til andre firmaer og lag, så har det ikke vært så vanskelig å overtale folk til å bli med. Vi er flere som sykler (nesten) hele året, men sykkelstativet blir ekstra fullt de ukene aksjonen pågår. Som ivrig jobbsyklist synes jeg dette er artig – og for øvrig prøver jeg ‘’å reklamere’’ for det å velge sykkel fremfor bil hele året. Vi kommer sikkert til å melde oss på i 2017 også!"

Sykle til jobben ønsker å takke alle som har vervet deltakere før og underveis i aksjonen. Det er på grunn av flinke og dedikerte ververe og flotte ambassadører ute i bedriftene som har gjort så over 35.000 deltakere har meldt seg på i årets aksjon! Sammen gjør vi Norge sprekere! :)1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc