I dag fikk jeg sykkelen min!

I dag fikk jeg sykkelen min!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 21. Feb 2017


biltema_logo.jpg

Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg altså fått min egen sponsor!

Biltema er så sporty at de sponser meg med en splitter ny sykkel av typen Yosemite Trekking 28"

Varehussjef Thomas Aure på Biltema Lillehammer overleverer en Yosemite Trekking 28" til undertegnede.

I dag tikket det inn en hyggelig tekstmelding fra Thomas Aure på Biltema Lillehammer. Sykkelen var ferdigmontert og det var bare å komme å hente den.

Det er morsomt å ha noe å glede seg og særlig når jeg i hele dag har kunnet sole meg i glansen av oppmerksomheten fra mine medsyklister på jobben som IKKE har sin personlige sponsor.


Det kom 15 cm nysnø i natt, så det føles ikke helt som om sykkelsesongen er like om hjørnet.

Jeg var 15 år sist jeg hadde en splitter ny sykkel, det er altså snart 35 år siden jeg har hatt gleden av å hive en helt ny sykkelbruksanvisning uten å lese den.

I dag fant jeg fram speilreflekskameraet sånn at jeg kunne dele noen av detaljene på sykkelen med deg.


Svart metallic aluminiumsramme med bling bling logo!

Vær og føre tillater dessverre ikke noen prøvetur på sykkelen i dag, egentlig er jeg så stolt av den så jeg bør nok se an været hver gang jeg skal ut med den, litt sånn som Harley folket ;)Jeg lurer på hva 6061 står for?

Sykkelen har aluminiumsramme og veier bare 16 kg. Jeg gleder meg til å sammenligne årets data på Endomondo med fjorårets når jeg brukte den gamle DBS'en. Jeg vet ikke hvor tung DBS'en er, og jeg gidder ikke å veie den.


RevoShift, jeg vet ikke helt hva det betyr, men det ser tøft ut!

Sykkelen har Shimano både gir og bremser og det borger for god kvalitet. Den gamle DBS'en min har også Shimanogir.


8 gir på høyrehånda, 3 gir på venstrehånda, det blir 24 til sammen!

Det er uvant å ha en sykkel hvor alle skruene er skinnende blanke, det er ingen rustflekk å se. Jeg tror Yosemiten må få plass ved siden av Moto Guzzien min, og der er det ikke hva som helst som får stå.


Nysmurt

Folka på Biltema skrudde sammen sykkelen og smurte opp kjede sånn at det bare er å sette i gang å tråkke. Jeg liker bling bling detaljer som et sølvblankt kjede.


Gubbeveske!

Denne sykkelen har solide metallskjermer, bagasjebærer og støtte av den gamle solide typen. Ikke den nye typen som du setter på bak og som gjør at sykkelen velter. Jeg har med meg mye rart på tur så heldigvis fikk jeg med en skikkelig vanntett veske. Det gjør at sykkelen kan brukes til det den er ment for: langturer. Begrepet langtur er jo noe individuelt, for meg er en lang tur å sykle strekningen Fåberg - Vingnes - Fåberg.

Med et speedometer, nei forresten en sykkelcomputer på plass så blir utsikten fin fra styret.

I år lurer jeg på om jeg skal gå opp et hakk når det gjelder sykkelcomputer og akkurat det skal jeg bruker kvelden på; å google forskjellige sykkelcomputere.


Shimano bremse


Hvis det står Shimano på utstyret så er det bra utstyr!
Jeg har hatt ei Shimano haspelsnelle i snart 30 år og den har jeg tatt mye stor fisk på. Hvis Shimano hadde vært dårlig så hadde jeg ikke fått på langt nær så mye fisk som jeg har gjort. Og den hadde ikke holdt i så mange år.

.


På Lillehammer er det fortsatt vinter og jeg har god tid til å psyke meg opp på årets "sykle til jobben" kampanje.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc