Dag 1 - Oline

Dag 1 - Oline

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 19. Apr 2017

I dag er første dag i sykle til jobben kampanjen og det var jeg ikke så veldig glad for når jeg kjente hvor kaldt det var i dag tidlig. Men etterhvert som jeg gruet meg utover dagen så krøp temperaturen oppover og i tillegg kom sola utpå ettermiddagen.

Det som er mest jobb med sånne selfier er å få tatt de uten at folk ser det. Det er litt flaut å rigge opp den mobilen hver gang.

Oline

Som mine trofaste lesere vet så har jeg blitt sponset av Biltema med sykkel i år. Det hjelper på motivasjonen å ha en sponsor når været er litt småsurt og det er mest fristende å sitte i godstolen.

Planen var å prøve sykkelen i påska, men da ble jeg liggende syk så jomfruturen med sykkelen ble ikke før i dag. Og for en tur det ble!

I hodet mitt høres Yosemite ut som en eksotisk slektning av månestråle, men etter litt googling så viser det seg at det er en nasjonalpark i California.

Siden Yosemite ikke er en indiansk skjønnhet så velger jeg heller å døpe sykkelen min for noe rotnorsk: Oline


Selv om det er lett å fokusere på ny sykkel og tekniske duppeditter så må en ikke glemme å legge merke til de nære ting.


Dingser

I år som i fjor så er et Spotify og Endomondo som gjelder på mobilen. Og jeg deler mer enn gjerne både treningsdata og musikk her på bloggen.

Speedometer, nei forresten sykkelcomputer har jeg ikke fått meg enda. De to jeg prøvde i fjor holdt ikke mål så jeg må kanskje rive i en sånn litt mer jålete utgave. I morgen er det lønningsdag så hvem vet hva som kan skje.


I dag var det Satyricon på øret.Du blir neppe imponert over disse dataene, men jeg er faktisk veldig stolt av å ha gjennomført. Svett på ryggen ble jeg og....0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc