Dag 2 - Oline trenger en makeover

Dag 2 - Oline trenger en makeover

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 20. Apr 2017

I dag sovnet jeg i godstolen etter middag og det var en liten strek i regninga. Når jeg våkna sånn like før barne-TV tid så vurderte jeg å droppe dagens sykkeltur. Men med tanke på at snart 700 har lest om jomfruturen med Oline i går så følte jeg at jeg måtte gjøre en innsats i dag også. For ikke å snakke om at jeg har lovet Biltemafolka at jeg skal stå på.

Jeg og Oline slapper av ved Ensby.

I dag gikk turen til Ensby. Ensby er ei grend mellom Fåberg og Øyer. Hvis du ikke er lokalkjent så skjønner du ikke at du passerer.

I fjor gikk min første tur akkurat dit og jeg husker hvor skuffet jeg var over formen.

I dag gikk det lettere, den store bekymringen nå er hvor hjulbeint jeg kommer til å være i morgen. Det setet som jeg har gnidd meg på et par dager nå kan ikke være laget for min anatomi (les rumpe), det kunne vært moro å spurte en av fysioterapautene på jobben om akkurat det der. Men jeg har en plan.

Gubbesete fra Biltema er allerede innkjøpt.

I fjor restaurerte jeg nemlig den gamle DBS'en og da kjøpte jeg et skikkelig gubbesete, ja og det var jo selvfølgelig på Biltema. Sår stump var aldri noe tema på turene i fjor, så jeg skal la Oline få en aldri så liten makeover sånn at vi får enda større glede av hverandre.

Fåberg, bygda mi!

Jeg er stolt Fåberging og istedenfor å bla tilbake i gamle blogginnlegg som gir et godt bilde av hvilken perle jeg bor i, så tenkte jeg å slå opp på Wikipedia sånn bare for å ta en snarvei når jeg skulle skrive noen ord her.

Der var det ikke mye hjelp å få: les gjerne her

Dette gir jo sykle til jobben kampanjen en ny dimensjon. Jeg må samle informasjon sånn at Fåberg får den beskrivelsen som er fortjent på Wikipedia, følg med!

Vi Fåberginger liker å tro at vi bor i en storby som er mye større enn Lillehammer

I helga skal jeg til Tønsberg så da blir det neppe sykling på programmet, men noen gåturer må jeg få til sånn at jeg klarer å hanke inn noen poeng for laget.


Dagens gó leik kommer her:Ikke noe å imponere med i dag heller, men jeg gjorde turen ca 10 minutter raskere enn i fjor.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc