Laget

Laget

Postet av Kjell Odding den 27. Apr 2017

Velkommen til Trine Kindt som har sluttet seg til oss som 5. deltaker på laget. Som kjent er det ikke anledning til å være flere enn 5 på hvert lag så de neste deltakerne må enten etablere nye lag eller være individuelle deltakere.

Vi vil gjerne ha noen internt på Bårliskogen å konkurrere med så flere lag er god sort.

På vårt lag sykler vi, og/eller trener i helsestudio, løper, går på rulleskøyter, rir, går fjelltur, går bare tur og mere til. Det er altså slik at alt av aktiviteter som gjør at pulsen stiger kan registreres og gir poeng. I utgangspunktet får man ett poeng for 30 minutters aktivitet men sykling, gåing, løping m.m. som er til og fra jobb kan man få poeng for selv om man bruker mindre enn 30 minutter. Selv plenklipping, tur med hunden og slike trivielle ting får man poeng for hvis man bruker mer enn 30 minutter på det. Alle slike ting kan man lese mer om på www.sykletiljobben.no og der kan man også registrere seg.

Lørenskog kommune betaler også de ansattes deltakeravgift i aksjonen og da er det vel ikke noe grunn at vi ikke skal delta. Av grunner for at vi skal delta er også at det i løpet av aksjonsperioden vil bli foretatt en del trekninger av sportstøy, utstyr m.m. alle deltakere i aksjonen kan vinne. Sist, men ikke minst, aksjonen er opprettet for å stimulere til økt fysisk aktivitet som gjør at folk holder seg friskere og får en bedre hverdag i tillegg til at lavere sykefravær er bra for arbeidsgivers økonomi.

Trenger noen hjelp til å registrere seg eller etablere lag, ta kontakt så er vi flere som kan hjelpe til.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc