Dag 9 - Vingnesrunden, faktisk!

Dag 9 - Vingnesrunden, faktisk!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 27. Apr 2017

I dag var det strålende vær og jeg gledet meg faktisk til å ta årets første vingnesrunde, men aller først måtte Oline (sykkelen) få en makeover.

Endelig er den lille vonde klumpen av et sete byttet ut med et vaskeekte gubbesete!

Jeg har nevnt det lille setet som satt på sykkelen orignialt i forskjellige sammenhenger. Og bevares, det mangler ikke på gode råd fra mine venner. Alle foreslår at jeg skal kjøpe sykkelbukse!

Nå er det sånn at jeg av prinsipp ikke kjøper tettsittende feminine klær. Men mest av alt så har år med skruing på gamle tohjulinger lært meg at du må løse selve problemet, ikke ta sånne quickfixer" som min venninne på fysioen ville kalt det.

Altså, nytt gubbesete ble montert i dag, problem løst!

Jeg bruker ikke sykkelbukse, men hansker har jeg investert i, selvfølgelig fra Biltema.

Det var trivelig å komme igang med vingesrunden igjen. I løpet av sykle til jobben kampanjen så kommer det til å bli sommer selv om det kanskje ikke ser sånn ut akkurat nå.

Kaleb Hindars Plass

Gresset på Kaleb Hindars Plass er gult, bjørkene og buskene er nakne og ikke noe tyder på at dette er den perlen det viser seg å være på sommerstid.

Rundtomodden

På rundtomodden ligger litt søppel rundt gapahuken. Kanskje er det fra i fjor eller kanskje er det noen russ som har hatt festlig lag. Snart skal det dras harr og ørret fra odden ved bjørka.

Svartevja eller Johnstuen som det står på skiltet.

Svartevja er ikke noen evje enda, her er det bare nø. I dag ble jeg for første gang oppmerksom på at det står Johnstuen på skiltet. Jeg kan ikke huske å ha hørt noen kalle svartevja for det.

Jeg regner at det blir obligatoriske stopp her resten av perioden, spesielt når det står fiskere der. Det er morsomt å se hvor store gjedder de klarer å ta.

Etter å ha sammenlignet endomondo fra i fjor når jeg tok den første vingnesrunden så var jeg 8 minutter raskere nå. Jeg vet sannelig ikke hva jeg skal mene om det, men jeg er svært så fornøyd med å ha tatt runden.


Dagens gladlåt.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc