Akkurat i dag ligger vi godt an

Akkurat i dag ligger vi godt an

Postet av Kjell Odding den 29. Apr 2017

Fridag fra jobben og da fikk jeg flyttet alle plantene ut i drivhuset, ryddet nesten ferdig i hagen og handlet til helgen. Deretter valgte jeg å ta en liten sykkeltur for å sikre 3 dagspoeng, dvs en tur på halvannen time.

Jeg klemte i vei og tenkte at tre kvarter hjemmefra og tre kvarter tilbake var det jeg trengte. Slik ble det ikke, jeg valgte heller å sykle en 4 milstur som gjøres greit unna på ca 2 timer. Flott vær, ikke vind og turen gikk flott helt til siste motbakken før jeg var hjemme - da slet jeg kjedet og sykkelen er ute av drift. Det var likevel knappe 3-4 minutter å gå hjem og dermed var turen i havn. Da jeg sjekket statistikken viste det seg at laget vårt var nr 1 i bedriften på tilbakelagte kilometer og innen kilometer var jeg nr 1 på laget vårt, nr 1 i bedriften Lørenskog kommune og nr 1 i kommunen jeg bor (Fet). Slikt er artig når man har litt konkurranseinstinkt.

I morgen får jeg prøve å fikse det kjedet som røk på turen, hvis det ikke lykkes må vel reservesykkelen tas i bruk. Artig dette - vi får stå på videre.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc