Gratulerer vinnere uke 2

Gratulerer vinnere uke 2

Postet av Sykle til jobben den 4. Mai 2017

Vinnere i uke 2 (26.april-2.mai) er kåret.

  • Ukens stjerne er Ann-Kristin Strande Tømmervik, Nordland fylkeskommune. Hun vinner en hodelykt fra Silva.
  • Ukens stjernependler er Siri Stringe fra Bodø kommune. Hun vinner en allværsjakke fra Craft.
  • Ukens hverdagssyklister er lag NFK IKT fra Nordland fylkeskommune. Laget får lette tursekker fra Silva.

I tillegg har vi trukket en ”Ja da, jeg syklet minimum 3 ganger forrige uke” vinner. Det ble Lars Erik Solbraa fra Statens vegvesen region øst som nå kan sykle avgårde med funklende ny sykkelcomputer fra Polar

Sykle til kamp er en ny aktivitet i Sykle til jobben. Vi oppfordrer alle til å velge sykkel til og fra kamp, bra for miljøet, bra for helsa og enkelt å komme seg hjem igjen. Hele 444 personer har syklet til/fra kamp. Denne uken trekker vi hele 10 gavekort med 2 billetter til valgfri kamp i Eliteserien eller OBOS-ligaen og 2 signerte drakter fra laget som vinneren har i hjertet sitt. De heldige vinnere er:

  • Draktene går til Merethe Straumnes og Amanda Rongstad
  • Gavekort vinnere er Line Storaker, Marianne R-E Bratli, Ingeborg Eskerud, Stein Roger Holdal, Lars Dugstad, Knut Helberg, Dan Arve Eliassen, Trond Singdahlsen, Sigve Eliassen og Camilla Larvik.

Takk til alle deltakere som står på og er aktive til og fra jobb og på fritiden. Dere er alle stjerner hos oss. Om du har kollegaer som fortsatt ikke er påmeldt, få de med i dag. Vervepremien trekkes på mandag :)

Til dere som ikke er påmeldt. Det er aldri for sent å bli med. Meld deg på i dag og vær med i trekningen av premier allerede fra neste uke. Du kan registrere tilbake i tid og både Endomondo, Strava og Polar henter frem registreringer tilbake til 19. april om du synkroniserer med Sykle til jobben.

Lykke til videre!
Kommentarer

1 Kommentar

  • Rannveig Myklebust

    Jeg har altid likt å være i aktivitet.Hageabeid , syklingog gåturer er like viktig for meg som et måltid mat.. Liker å være ute i frisk luft å nyte all slags vær. !

    06 mai 2017

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc