Dag trettien av sykle til jobben

Dag trettien av sykle til jobben

Postet av Kristin Bay den 19. Mai 2017

FFF; femtini, feit og ferdig. Nede for telling og innsatsen? ... Ikke fullt så mye for laget... Går ikke 30 minutter før jeg går på bussen lenger... ikke fullt så mye for laget og værst for meg... Var på vekta i morges og den viste 2 - TO - !!!! kilo opp etter 17.mai. Ja, ja. sukker og faenskap tenkte jeg, men jeg gidder ikke være fanatisk heller. Dro på innprogrammert trening og startet så vidt opp på egenhånd før PT kom og ville ha meg for veiing og måling... hm... idag ??? jeg veide jo så mye mer... å nei 'a!! Jeg advarte henne om at jeg hadde spist for mye kaker på 17. og at jeg følte meg skikkelig oppblåst og treg i kroppen. På slaktevekta snudde stemningen. Fettet går fortsatt nedover, men jeg hadde 3 kilo mer vann i kroppen!!!! SUKKER og faenskap helt sikkert! Skumle greier.

Og ikke bare det! Selv om jeg går saaaaaakte nedover øker jeg hele tiden i muskler. Som sier at jeg spiser nok og godt til at jeg ikke mister muskelmasse. Føler meg prektig flink!!! Og ikke nok med det! Jeg ble testet på tredemølla mot første gangen som var i slutten av januar. Nå har jeg ti pulsslag mindre for samme intensitet! YESS! Alt for bedre helse ...og litt for laget. Så da er jeg ikke helt ferdig likevel, bare femtini og feit! Fleskemassen i magen har gått ned 3,8 kg siden januar og jeg driver ikke med slanking. HERLIG!

Muskelmasse for laget, minus fleskemasse for bedre helse... og humør!! Jeg fikk meg en skikkelig pulsintensiv treningsøkt etter dette. God helg og heia oss på JmG!!!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc