Endelig har sommer satter seg i lille Norge.

Endelig har sommer satter seg i lille Norge.

Postet av Khanueng Nakkham den 26. Mai 2017

25.05.2017 Da har sommer kommet til byn på ordelig.

mæ og sønnen min var tidlig opp og vi spist frukost sammen (vi gjør alltid det)

og vi bestemmer oss å sykel til stranden!det e ikke kort vei men vi starter kl 13.15 uten vi vet hvor er stranden !heh høres rart utjo da vi har vært der men med bil så blir det annenledes på to hjul men mål er er vøra og da starte vi hjemme ra pause ca 10 minutter da sykel vi videre opp og litt blåser men vi klarte det !!! 14.30 ca er vi der på stranden:)vi klarer det vi klarer det!!! æ var kjempe glad :) så klart sønnen min også er så stolt av ham!:)lang vei og det er så brett opp men med nydelige utsikt på vei er vi ikke en gang sliten;) Vi er stolte begge 2!! for en fin tur /opplevelsen på 2 hjul! og da vi kom til stranden ,må vi jo drikker og spist litt men så flott strand helt klart i vann som nettop renset er vi spent på hvor kaldt det eri vann, men ja det er det !14 gd i vann , ! litt kald for mæ til å bade ,men tvert i mot ikke for min sønn ,han bade i det deilige frisk kald vann der ,æ er imponert hehe..;

Vi kost oss til kl 17 ! for en deilig dag ,det er på tiden til å sykkel hjem da bruker vi litt tid til å nytte litt utsikt ,vi sykkel en annet vei nå ,den er rett frem men både opp i baken og ned i baken, sola har kommet frem på etter middag og vi nytter tur stoppe litt å se på kveld utsikt på vei hjem ..

Ca 18.45 med 2 hjul ca over 1 timer er vi endelig hjem i byen:)

Æ lager middag og etter på ser vi litt film ,etter 1,5timer trener æ i over 2 timer for en nydelig dag med den beste!!!!

Gjør noe du liker og føler godt !!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc