Bli inspirert av fjorårets vinnertur!

Bli inspirert av fjorårets vinnertur!

Postet av Sykle til jobben den 14. Mar 2018

Blant 7348 deltakende lag var det to lag som vant en råflott tur til Lofoten. Etter 9 uker med intens innsats, og en intens sluttspurt, fikk to lag belønning som fortjent.  Årets hovedpremie blir snart lansert, men i mellomtiden kan du drømme deg bort i vakre Lofoten.


Sykle til jobben-vinnere på Lofoten-tur

Skrevet av laget selv

Gjennom Sykle til jobben-aksjonen før sommerferien ble vi, Bru og Geo Trondheim Øst i ÅF Engineering, bestående av Øyvind Trygge Moltubakk (kaptein), Børre Bekkelien, Roar Hugudal, Anne Cecilie Nordsve og Rune Sander Pedersen plukket ut som vinnere i kategorien for lag som i perioden fikk over 300 poeng. Premien var en tur til Lofoten og nest siste helga i september dro vi nordover.

 

Glade og spente møtte vi derfor opp på Værnes fredag 22. september klar for tur i regi av Maxpulse. Flere av oss var førstereis til Lofoten, noe som satte en ekstra spenning tilknyttet turen. Og Lofoten levde opp til forventningene. 

 

Etter å ha landet i Bodø i nydelig vær, slått oss sammen med vår fotograf, Stian, som var med oss hele helga, gikk vi om bord på hurtigruta M/S Finnmarken med retning Svolvær.

Turen over Vestfjorden nøt vi fra panoramadekket. En nydelig 3-retters middag ble inntatt om bord før vi ankom Svolvær samme kveld.

 


Etter ei god natts søvn benyttet vi muligheten til å ta oss en tur opp på Tjeldbergtind med flott utsikt over både Svolvær og Kabelvåg i et storslagent september-vær. Tilbake i sentrum ventet en god, lokal lammelunsj på Paleo Artic før turen bar videre med RIB-båt til Trollfjorden. Et mektig skue, til og med for en vestlending som undertegnede(Øyvind). Etter å ha herjet rundt i Trollfjorden med ei drone rundt RIB-båten i en times tid og fått oppleve de lokale havørnene på nært hold, var vi tilbake i Svolvær til en spennende drinkopplevelse i fryserommet Magic Ice, før nok en god middag ventet med lokal mat på Børsen spiseri.

 


Søndag morgen var det tid for det vi faktisk vant turen for å gjøre, nemlig sykkeltur fra Svolvær til Henningsvær. En strekning på 2,5 mil, som også ble noe lengre da vi også drev med en del promoopptak til neste års sykle til jobben-aksjon. Vi venter spent på disse klippene. Vel fremme i Henningsvær ble det servert fiskesuppe på den lokale favoritten Fiskekrogen. Etter galleribesøk på både Galleri Lofotens Hus og Kaviar Factory i Henningsvær delte vi oss, hvor Roar beinet opp på fjellet Festvågtind, mens resten av oss dro ut til den berømte fotballbanen ved havet og fyret (hvor vi var vi spesielt invitert av galleriet Kaviar Factory-eier Venke Hoff) for å nyte utsikten. Med sola som bakteppet knipset vi i vei med mobiltelefonene. Kveldens middag ble inntatt på overnattingsstedet vårt, Henningsvær Bryggehotell.


 

Mandag morgen ble en transportetappe tilbake til Trondheim. Øyvind og Roar tok syklene fatt og kjørte lagtempo tilbake til Svolvær, mens resten valgte en mer behagelig start på dagen ved bryggehotellet i Henningsvær. Vel framme i Svolvær var vi alle enige om at vi hadde vært veldig heldig som hadde vunnet denne turen og at den hadde gitt oss mange gode minner. For flere av oss ga også Lofoten-naturen mersmak og du skal ikke se bort ifra at flere av oss reiser oppover på ferie privat ved en senere anledning.

 


Takk for en flott tur! :)

Turen ble sponset av Maxpulse, Widerøe, Hurtigruten, Destinasjon Lofoten, Widerøeog Scandic.


1 Kommentar

Kommentarer

  • May-Linn Skjervedal

    Gratulerer som fjorårets vinner av denne fantastiske turen! Veldig gøy å lese om opplevelsene deres og ikke minst se bildene fra noen flotte plasser oppi nord :)

    04 mai 2018

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc