Sanitetskvinnene på Fiskum trår til i årets aksjon

Sanitetskvinnene på Fiskum trår til i årets aksjon

Postet av Fiskum Sanitetsforening den 11. Apr 2018

Dermed er Kløvertur på Fiskum - Aksjon sykle til jobben 2018 opprettet. Vi måtte jo bare benytte sjansen til å få et ekstra puff inn i satsningen på Kløverturer igjen.

Så langt har vi tre deltakere på plass, og vi satser på medlemmer og deres samboere / ektefeller. Ingen grunner til å ligge på latsiden her, her skal både folkehelsa og samlivet få en puff.

Mobilisering av medlemmer

Vi håper virkelig at vi klarer å mobilisere medlemmene våre i dette. I tillegg til å fremme helsa skaper dette litt ekstra samhold i foreningen også.

Uansett ønsker alle deltakere, foreninger og bedrifter en god og aktiv vår og forsommer. Husk å ha det gøy da!

Dette er kløvertur

En Kløvertur er et tilbud om utendørsaktivitet. En Kløvertur kan være så mye og må tilpasses de som vil være med. Det kan være en rusletur i nærområdet, bærtur, sopptur, badetur, rullatortur, natursti eller en trimtur. En Kløvertur kan også være å få vind i håret på en sykkeltur.

Kløvertur er en tur som kan passe for alle og som er åpen for at alle skal kunne delta: Kvinner, menn, unge, voksne og eldre, både eldre som bor hjemme, på bo-/servicesenter eller sykehjem. På en Kløvertur skal nivået tilpasses deltakerne.(Sitat: Sanitetskvinnene.no)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc