2018 Dag 1 - Når du ikke vet å passe kjeften din!

2018 Dag 1 - Når du ikke vet å passe kjeften din!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 19. Apr 2018

Fjorårets sykle til jobben aksjon hadde jeg egentlig tenkt skulle bli min siste. 

Men stor i kjeften som jeg var så gikk jeg jo høyt ut og fikk sponsa sykkel, men fulgte jeg opp? Nei jeg gjorde ikke det. Hver gang jeg har forsøkt å fortelle om den dårlige våren og hvor utrivelig det var å komme seg ut å trene så hører jeg jo sjøl at det høres ut som en dårlig unnskyldning. 

Når det er sagt så slapp jeg ganske lett unna ubehagelige bemerkninger. Nok om det. Nytt år, nye muligheter. 

For å få fram sykkelen ved navn Oline så må jeg forsere en halvmeter snø og det gadd jeg ikke i dag så det ble en gåtur.

Jeg har oppgradert headsettet siden i fjor, ble varm på ørene.


Som vanlig trekkes jeg mot elva, så i dag tok jeg bilen til  Tingberg i Øyer og gikk strandpromenaden nordover. Jeg fant ut at det tok nøyaktig et kvarter å gå fra rundkjøringa ved Tingberg og til den første benken langs promenaden. Det er jo akkurat passe langt til å få til et poeng her i  konkurransen.

Hun der borte i gult treningstøy fikk gleden av å passere meg mens jeg sang på "Black Crow On A Toombstone" med Satyricon. Jeg lærer aldri å passe kjeften min.


Jeg har kjøpt med nytt headsett som jeg brukte på turen i dag. Det fine med de er at de fungerer som ørevarmere. Det som var litt snålt var hvordan jeg stenge ute verden enda mer enn med de gamle.

Det var skikkelig så jeg skvatt til når en gulkledd dame passerte meg i fullt driv. Det var jo ikke meningen at noen skulle nå meg igjen, og enda mindre at noen skulle høre meg synge!

Her er bru-karene etter den gamle Tingbergbrua, trykk her for å se hvordan den så ut


Det begynner å bli bli mye vann i bekker og stikkrennener, det skal bli spennende å følge med på årets flom. Om et par uker går det ikke an å gå hele strandpromenaden fra Tingberg til Skarsmoen.

Nå skal jeg gjøre meg litt kjent med årets sykle til jobben aksjon. Det skal visst vanke noen premier her inne, også har vi de lagene jeg må få oversikt over. Jeg vet ikke hvor sunt dette gruppepresset er, men pytt pytt.

Det var dagens blogginnlegg, jeg er ganske fornøyd med meg sjøl tross alt.

Her er dagens godleik:0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc