Dag 2 - Vingnesrunden bare på trass.

Dag 2 - Vingnesrunden bare på trass.

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 20. Apr 2018

Det er fredag og jeg lar meg inspirere av de medaljene som jeg kan gjøre meg fortjent til her inne. Normalt er jo fredagen hellig, dvs fysiske utskeielser burde være utelukket. Men så sikter jeg litt mot å få flere medaljer å skryte av her inne så jeg tok litt tak.

Jeg gjorde klar Oline (sykkelen) med 3 bar vårlig luft i slangene, bak kan du se hennes mer aggressive halvbror som har gjort tjeneste hos som Italiensk Polizia.


Så bar det løs på årets første Vingnesrunde. Jeg synes vel egentlig ikke at formen var helt gal med tanke på at jeg absolutt ikke har beveget legemet mer enn nødvendig siden fjoråret aksjon.

Det ligger mye snø langs ruta fortsatt- Jeg har tatt såpass mange bilder fra kjente og kjære steder som Kaleb Hindars Plass, Rundtomodden og Svartevja tidligerre så nå tråkka jeg på isteden.

Men når jeg kom til Vingnesbrua fikk jeg tatt i skue et nytt verk som jeg bare har sett i avisa.

Årets første Kjellfie!

At Lillehammer kommune har svidd av 600.000,- kroner på å male gulvtepper på Vingnesbrua er så dumt at jeg ikke kommer til å nevne det igjen.

Men utsikten er fortsatt fin.....og gratis.

20. april, fortsatt småkjølig og is på mjøsa. 

Jeg liker å bruk Endomondo. Når jeg sammenlignet dagens tur med tilsvarende tur i april i fjor så brukte jeg faktisk 20 minutter lengre i dag. Det kan ikke være noe annet enn dårlig form som gjør det for været og innsatsen var upåklagelig i dag.


Her kommer de tørre fakta:Og her er gladlåta jeg hørte aller mest på i dag.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc