Dag 6 - vann

Dag 6 - vann

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 24. Apr 2018

Ny dag og nye muligheter. Invitasjon fra MC klubben om å være med på tur ble droppet til fordel for en sykkeltur til byen. 

Lillehammer kommune setter pris på syklister

Jeg syklet til Søndre park og snudde nesen hjem igjen da jeg skjønte at turen totalt kom til å ta en times tid. Det betyr nemlig bra uttelling med poeng her i kampanjen.


Branntomta i Storgata er skjult bak et flott segl.

Jeg stoppet ved branntomta ved Lilletorget for å knipse et bilde av det fine seglet som skjuler elendigheten. Jeg har tidligere skrevet om Farver Skar her på bloggen. Han hadde Lillehammers første bil. Jeg synes det er flott at de har valgt et motiv av ham på det store seglet.

Originalbildet kan du se her


Skybrudd

Når jeg nærmet med Shell på Nordre Ål så om det er aldri så lite skybrudd. Endomondoen fikk et kvarters pause til regnet gav seg.Utfordrende bekk


Etter sykkelturen var jeg godt fornøyd med egen innsats og kjørte en tur til en kompis som hjelper meg med noen motorsykkeldeler. I det jeg kom hjem så var det flom på gang over hele gårdsplassen så da var det bare å ta på seg støvlene og ta ei økt med å rydde bekken.

E-verket har drevet skogrydding og de har ikke tatt hensyn til at det skal renne vann i bekken, neida de har fylt bekken med stokker og kvister. 

Noe forbannet tikket jeg inn en halvtimes jobb med det styret, og kan tilfreds se at gårdsplassen tørket opp igjen.


Dagens tur rapportert fra EndomondoOg her er dagens gladlåt som fulgte meg på sykkelturen.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc