Dag 8 - Jeg er trøtt og kjei, men Oline vil på spa

Dag 8 - Jeg er trøtt og kjei, men Oline vil på spa

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 26. Apr 2018

I dag våknet jeg kl 5:00 fordi jeg skulle på et tidlig tog til Oslo. Det hadde jeg tenkt å bruke som unnskyldning for å droppe trening i dag.

Men så skjedde det utrolige at jeg har fått melding fra to av dere lesere i dag. Om det er et resultat av den lille fiskinga jeg hadde her på bloggen i går eller om det rett og slett bare er nesegrus beundring vites ikke.

Men jeg skjønner at jeg har et ansvar som blogger, eller influencer om vil.

Uansett så er det dere to som har æren for at jeg tok økta i dag, takk dere vet begge hvem dere er uansett om du jobber i fysioen og er i fødselspermisjon eller om du er dronninga for hele denne aksjonen her på huset.

Ulrik Fredrik har fått en bauta veldig sentralt, men det er ikke så lett å få øye på den likevel.

Turen gikk også i dag til Søndre park hvor jeg snudde. Om du ser opp mot Lillehammer Videregående fra parken så kan du se bautaen av Ulrik Fredrik Lange (1808 - 1878).  Han var rektor, stortingsrepresentant og ordfører i Lillehammer. Og var en bankdirektør i Lillehammer Sparebank.

På vei tilbake måtte vi stoppe på Cirkle K (Jeg hater fortsatt å si Sørkel key). Jeg hadde nemlig lovet Oline en aldri så liten spabehandling.

For deg som ikke kjenner Oline så kan du lese om henne her.

Oline nyter en deilig dusj med avfetting


Her ble det full pakke med avfetting og renspyling. Vet du at det finnes eget program på høytrykkspyleren for motorsykler og tråsykler?

Godt fornøyd med spabehandlingen så føltes det som turen hjem gikk enda lettere enn normalt. Men det kan ha vært musikken som bidro til den taktfaste tråkkinga.


Hvor mange er det som har Metallica på sportsuret sitt?


Sportsuret mitt har vært tema på jobben ved flere anledninger de siste dagene. Til deg som ikke kan forstå vitsen med at Polar appen på mobilen spør meg om hvordan jeg har sovet, så kan jeg bare si at det er hyggelig for alle som bryr seg.

Ellers så har jeg jo musikken min kobla til min Polar M600 og musikk er jeg avhengig av, jeg tror ikke den muligheten finnes på de billige modellene....;)


Her kommer dagens bevis for at jeg fullførte


Og her kommer låta0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc