Dag 9 - Jeg føler meg som en konge!

Dag 9 - Jeg føler meg som en konge!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 27. Apr 2018

I dag var jeg oppe litt ekstra tidlig igjen for å dra til Oslo på kurs.

Mens jeg satt på kurset og var dypt inne i faglige betraktninger rundt den nye personvernforordningen så tikket det inn en særdeles hyggelig mail. Det var fra den tidligere omtalte dronninga av sykle-til-jobben-kampanjen her på huset.

JEG HAR VUNNET PREMIE!

Den skal hentes på mandag, nå har du altså enda en grunn til å følge med på bloggen her over helga.


Det er ikke rart om jeg føler meg som en konge i dag!


Etter at jeg var ferdig på kurset så fant jeg ut at jeg kunne ta en halvtimes gåtur for å tilfredstille minstekravet til deltagelse her i aksjonen. Bonus er at jeg med god samvittighet da kunne ta fri på fredagskvelden.

Tilfeldighetene gjorde at jeg tok turen oppom slottet for å få til lang nok omvei til å fylle halvtimen.

Mens jeg gikk der på historisk grunn og grublet på om jeg skulle skrive litt i bloggen om hvor urettferdig det er at Maud har fått en liten bortgjemt statue i forhold til Karl Johan og Kong Haakon VII så dirret det i mobilen.

Jeg glemmer raskt Maud når det kommer mail fra Anne


Det er mail fra Anne, hun kommer ikke inn på bloggen min. Er det noe jeg liker så er det når folk klager over at de ikke kommer inn på bloggen min, så jeg droppa tanken om å skrive noe glupt om kongelige og stressa mot toget for å få rydda opp i blogg innstillingene.

Jeg trodde seriøst at dette var statue av Leif Juster før jeg rundet den sånn at jeg så den fra riktig side. Det er Haakon VII.


I det jeg er på vei inn på Nationaltheateret stasjon så dirrer det i mobilen igjen. Denne gangen er det den nylig tilbakevendte mammaen som har hatt permisjon som sender en hyggelig melding i inboksen.

Kan det være at unge mødre er en bra målgruppe for treningsbloggen min?. Jeg fikk jo hyggelig  tilbakemelding fra en nybakt mamma i permisjon i går også?

Jeg liker oppmerksomhet og jeg liker å vinne premier, ikke rart at jeg føler meg som en konge i dag.


Her er dagens kongelige rundeJeg er klar over at musikken er litt enspora, men denne passer veldig godt i dag.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc