Dag 14 - Idrettsskade og kroppsfokus!

Dag 14 - Idrettsskade og kroppsfokus!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 3. Mai 2018

I dag er det møkkavær. Jeg foretrekker å sykle, men i regn blir jeg så søkkende våt når jeg sykler så jeg valgte å ta bilen til sentrum for å gå en tur. Jeg parkerte ved polet og ruslet nordover.

Rett etter at jeg tok dette bildet så vrikka jeg foten

Som turist i egen by så er det mye rart å kikke på.  I dag var målet å kansjke kikke innom noen bakgårder eller å finne noe annet spennende. Første bakgård var bak kunstsamlingen, jeg har aldri sett hele vannrenna, så det tenkte jeg at var et fint fotoobjekt. 

Litt nedi trappa ved kunstmuseet så lurte jeg litt på hvordan jeg skulle klare å fange renna, og mens jeg gikk og grublet på det så klarte jeg å vrikke foten sånn skikkelig.

På grunn av at det satt en del folk i kafeen så lot jeg som ingenting og forsøkte å stikke av få raskt som mulig.

Litt idyllisk her?


Mannfolk klager jo med en gang og jeg er ikke noe forskjellig fra andre, men nå bet jeg i meg smerten og haltet i retning lilletorget. Videre gjorde jeg runden ved det jeg kaller Blåmann og tok steinbrua over Mesnaelva til Elvegata.

Neste gang du går "lysløypa" i Lillehammer så kan du stoppe opp og lese litt om Elvegata.


Vi er vel mange som har frekventert Elvegata en sen fredags eller lørdagskveld. Det ligger mye histore i byggene her og en del av den kan du lese på en plakat som er slått opp på tømmerveggen retning Heim.

Jeg fortsatte sydover gågata og skjønte at jeg måtte gå runden om Banken for å at turen skulle ta over en halvtime.

Jeg og flere med meg forbinder vel dette bygget mest med slakter Holtlien

På vei nordover igjen så ser jeg et lite skilt på hjørnet ved det gamle bygget hvor slakter Holtlien holdt til før han flyttet til Søre Ål, og etterpå til Løkkegata for så å havne på Søre Ål igjen.

Jeg krysset gata og her har sannelig Rotary faktisk hengt opp et skilt med historien til bygget.

Her har faktisk kong Oskar 2. overnattet

Nå er ikke jeg noen ekspert på kongerekka, men ved å google kong Oskar 2. så har jeg lært at han var mye på reise for å åpne jernbaner rundt om i Norge.

Dette har ledet meg videre til å lese om båten Mjøsen også kalt Kong Oscar som tapte konkurransen mot Skibladner. Den endte derfor opp som spikerk i 1930. Den skal jeg lære mer om.


Vel hjemme har jeg fortsatt vondt i ankelen. Det har faktisk kommet en kul med en rar form. Hadde det ikke vært for at det er så mye kroppsfokus blant mine medbloggere så skulle jeg lagt ut et bilde av den snodige kulen her.

Men så vet jeg at i morgen har jeg tilgang på leger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og annet fagpersonell så jeg vet at jeg er i trygge hender.

Jeg har en Carlsberg i kjøleskapet, nå skal jeg se om den hjelper.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc