Dag 16 - Lunsj

Dag 16 - Lunsj

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 5. Mai 2018

I går skulka jeg treninga og kjørte motorsykkel isteden og det syns jeg faktisk at jeg hadde fortjent. Dessuten så sliter jeg litt med foten fortsatt. Men i dag var det på'n igjen.

Egentlig hadde jeg satt av dagen til å drive med motorsykler, men jeg fikk liksom ikke helt fred før jeg hadde tatt den obligatoriske turen.

Naboen har fin skigard, jeg har fin sykkel, det ble et fint bilde


I dag var hovedmålet Øverlikiosken i gågata for å spise lunsj, men først måtte jeg innom Jula og kjøpe sykkellås. Jeg kunne jo ikke risikere at noen kidnappet Oline.

Her var Oline låst fast sammen med en helt ukjent sykkel, jeg hadde litt vondt av henne.


I dag var det nesten bare russ og unger som spurte om russekort i gågata, så det var faktisk litt utfordrende å navigere seg fram. Men til slutt kunne jeg ta den nyinnkjøpte låsen og plassere Oline i et sykkelstativ.

Dette er en tyrkisk rett som heter sucuk. Den pølsa der var mye mer kraftig enn en pepperoni


Øverlikiosken har blitt tyrkisk restaurant og jeg bestemte meg etterhvert for å prøve tyrkernes versjon av cowboymat: sucuk. Det var et flott måltid, med noen skikkelige heftige pølser. Anbefales.

Turen hjem gikk helt fint, men du verden som den sykkelturen har sittet i kroppen i hele dag. Denne fulgte meg på vegen i dag.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc