Dag 23 - Dynamitt

Dag 23 - Dynamitt

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 12. Mai 2018

Nå har jeg skulket trening to dager. 

Torsdag som var kristi himmelfartsdag var jeg på ordentlig trivelig skrotnissetreff med masse veteranmotorsykler, mopeder og biler. I går var det dårlig vær så jeg reiste på besøk til en gammel venn og kombinerte det med en aldri så liten flomsafari.

Dagen i dag startet med en tur på Toten for å se om jeg kunne få til en handel av noe brukt verktøy. Det gjorde det, og sjekk denne kule trekassa som jeg fikk kjøpt til å ha verktøy i.

Alfred Nobel fant opp dynamitten, jeg digger denne logoen.


Etterpå var jeg innom https://www.motorspeed.no de hadde et stort opplegg i forbindelse med at de feirer 40 års jubileet. Så gjorde jeg en tur på handel for å forberede tacomiddag. Vi har ikke fredagstaco her i huset, men lørdagstaco har vi ofte.

Men så var den den der lille dårlige samvittigheten over ikke å ha trent som lå der i bakhodet da..... så til slutt ruslet jeg en halvtimes tur bare for å få fred.

Det begynner å bli mye vann på "vøllom"


Turen gikk bortover sykkel og gangbana til jeg hadde gått et kvarter sånn at jeg kunne snu. Vannet begynner å stige ganske mye, men i morgen og på mandag ser det nok verre ut tenker jeg.

Her er huset mitt....og banken sitt

Den siste bakken før jeg er hjemme er alltid tung. Jeg tok en pust i bakken og tok bilde av huset mitt. Stedet kalles Bratteng fra gammelt av, jeg liker gammel historie og stedsnavnet blir fortsatt brukt i dagligtale.


Kort effektiv gange som gjorde at jeg fikk pokal av Endomondo faktisk!

Det handler om å gå0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc