Dag 26 - Konvertitt?

Dag 26 - Konvertitt?

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 15. Mai 2018

Sykle til jobben appen min forteller meg at jeg er langt foran målene både med tanke på både antall poeng og timer. Laaangt over faktisk. Men det gjør ikke at jeg hviler på laurbærene. Når det er sagt så blir det fort litt skulk når jeg skal prøve å ha et sosialt liv oppi alt dette her.

I går dro jeg ut på sykkeltur, og et par hundre meter fra hjemme ringte en barndomsvenn og lurte på om jeg var hjemme. Helt seriøst så vurderte jeg et kvart sekund å si at jeg var ute og trente før jeg heldigvis hentet meg inn igjen. Trivelig var det med besøk, kjempe trivelig!

Den følelsen: skal jeg følge hodet eller hjertet når jeg velger tohjuling i kveld?


I kveld reiser Laagen MC på tirsdagstur til Sillongen, men jeg skal ha styremøte på Skype i Norsk Veteran Motorsykkel Club. På vegkontoret er det MC kveld. Etter å ha lurt litt på hvordan jeg skulle slå ihjel tida fram til styremøtet så endte jeg med å ta Oline en tur for å hilse på MC folka på vegkontoret.

Mens motorsyklistene er i ferd med å samles for sosialt lag tråkker en ensom syklist hjem til Fåberg


På vegkontoret var det allerede kommet en del, og pølsegryta var på gang. Temperaturen er vel rundt 30 grader så det virker like meningsløst å tråkke rundt på en sykkel som å skulle sitte inne i Skype møte.

Jeg innser at jeg fortsatt tilhører menigheten av motorsyklister, ikke tråsyklistene. Det blir ingen konvertering.

Vi må aldri glemme vår nære historie, den føles ihvertfall nær enda.


På veg tilbake tar jeg en stopp ved Balberg for å ta bilde av minneplaten for Balbergstillingen. Jeg vet at jeg har skrevet om denne i et av de første blogginnleggene her inne. Men den tåler en reprise.

Du finner den på fjellveggen ved Balberglia bussholdeplass. Her kan du lese litt om omstendighetene rundt trefningene.Dagens gladlåt som hjalp meg å tråkke i varmen
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc