Dag 27 - Jeg går i loop

Dag 27 - Jeg går i loop

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 16. Mai 2018

Å skrive blogg er nesten som å skrive dagbok. Det gjør at jeg legger merke til at jeg trekkes mot de samme stedene fra år til  år. I dag satt jeg i godstolen og gruet meg lenge for å ta dagens sykkeltur. Etterhvert gikk jeg ut og når jeg kjente nordavinden så bestemte jeg meg for en gåtur isteden.

Kjellfie på Hunderfossen

Jeg tok bilen til Fossekroa på Hunderfossen for å se om jeg fant friske spor etter beverne som herjet der i fjor. Det føles litt som jeg går i loop og gjør de samme aktivitetene hvert eneste år. Men det er forsåvidt greit. Til helga er det motorsykkeltreff på Støa Camping og snart er årets fisketur til Åfarnes begge deler akkurat som i fjor. Det er ingen grunn til å forandre på noe som funker.

Det var ikke friske spor etter beverne i år.

Nesten tørrlagt fiskefelle, i huset bakerst i bildet kan du snart se hunderørret i forskjellige størrelser.


Jeg lurer på hvorfor det ikke er vann i fiskefella nå. Kan det være at fisken ikke går opp når det er såpass stor vannføring i fossen? Send meg gjerne en melding om du har greie på det.

Forskjellen på leketøy til små og store gutter er prisen


Tilbake på Fossekroa måtte jeg selvfølgelig innom lekeplassen for å ta bilde av den flotte Fordson traktoren som står der. Det varmet en gammel manns hjerte at gamle traktorer kan brkues til noe nyttig og at det kanskje kan så et skrotnissefrø i en og annen krabat.


Her kommer dagens statistikk:Ganske ensformig i musikkvalget, men sånn er det.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc