Dag 29 - Machomann

Dag 29 - Machomann

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 18. Mai 2018

Blide karer på 17. mai, jeg syns det er ganske imponerende at jeg har en trippelhake!


I går var det 17. mai og da kjørte jeg og en kompis en lang motorsykkeltur via Lillehammer - Otta - Vågå - Sognefjellet - Tindevegen - Fagernes - Dokka - Lillehammer. Det ble ikke rom for noe trening den dagen. Når det er sagt så er det få som vet hvilken trening det er å kjøre motorsykkel i flere timer, men jeg skriver ikke noe for det.

Dette er sånn omtrent midt i økta med hagearbeid!


I dag har jeg ryddet i hagen. Når en bor sånn like ved grensa til skogen så er det greit å ta motorsaga en runde for å få unna løvtrær som vokser og etterhvert henger innover tomta.


For første gang prøvde jeg å starte aktiviteten fra Sykle-til-jobben-appen, men den gav jo opp lenge før jeg var ferdig så jeg måtte redigere antallminutter til slutt.

Det var sannelig bra at jeg fikk anledningen til å vise en litt macho side her på bloggen. 

Her er problemet med sånne bilder, de fanger ikke opp hvor pent det har blitt. Du må altså bare stole på at det har blitt mye penere.


Resten av pinsa er jeg på motorsykkeltreff. Kanskje jeg klarer å få lurt inn ei treningsøkt langs Glommas bredd. Tiden vil vise.

Det blir ingen endmondodata i dag for i dag brukte jeg sykle til jobben appen.

Men du kan få den dølle motorsykkellåta som alle tv programmer som ikke har respekt for seg sjøl spiller når de har en motorsykkelscene.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc