Dag 30 - Tranvestitt

Dag 30 - Tranvestitt

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 19. Mai 2018

I dag er jeg på motorsykkeltreff på Støa Camping i Braskereidfoss. Jeg kjører Moto Guzzi med sidevogn på treffet. De fleste som kjenner meg har vel fått med seg at den var med i filmen "Rett Vest" som hadde premiere i januar.

Du kan se traileren her:


Været her på Braskereidfoss har vært helt strålende og vi har hatt en fin rundtur med gamle motorsykler i Våler området.

Vi hadde en stopp i Hof i dag. Der var det marked med salgsboder.

Fellesturen gikk til Hof, ikke i Vestfold men i Våler. Her var det et hyggelig bruktmarked og stor stemning. Mens vi var der passerte syklistene som deltar i Tour of Norway. 

Grilling i nydelig vær

Til slutt hadde vi loddtrekning og jeg vant en vinflaske, når jeg mottok den benyttet jeg anledningen til å dele ut et fat fra Norsk Veteran Motorsykkel Club til arrangørene som takk for vel gjennomført arrangement. 

Kvelden ble avsluttet med grilling og tullprat.

Og det mest imponerende er at jeg fikk tatt en halvtimes rusletur, faktisk!

Her er dataene:



0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc