Dag 33 - Blandevann

Dag 33 - Blandevann

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 22. Mai 2018

Nå har jeg gjort bare det jeg har lyst til et par dager, nemlig lekt med motorsyklene mine. Egentlig skulle jeg gjort det i kveld også, men så ligger fjorårets labre deltagelse på mine skuldre. Derfor ble det en sykkeltur i dag igjen selv om jeg klødde etter å skru motorsykkel.


Ikke kjøp denne hvis du er tørst!


Turen gikk til Kiwi på Ex Biltema. Jeg vet ikke helt hva den heter, det ville være naturlig å kalle den Kiwi Smestad, men den Kiwi butikken finnes jo allerede lenger opp.

På Kiwi kjøpte jeg drikke for å slukke tørsten, det er nesten for varmt å sykle i dag. Jeg gjorde ikke et imponerende bra valg. Schweppes mint & lime er ikke tørstedrikk, det er blandevann.


Hvis jeg hadde tenkt meg litt om så hadde det nok bare blitt gressklipping som aktivitet i dag, da hadde jeg hatt mer tid til å skru motorsykkel.

Vel hjemme kunne jeg tikke inn en halvtimes sykkeløkt. Men gav jeg meg med det? Neida, gresset gror, så det ble en halvtimes økt med gressklipperen også. Dette registrerte jeg med sykle-til-jobben-appen. Den appen fungerer litt tregt, men det ble da riktig til slutt.

Nå blir det litt mekking i sene kveldstimer, med god samvittighet!


Her er dagens tur før gressklippinga.


Du trenger ikke å være mørkeredd for å like denne0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc