Dag 35 - Det er bedre med motsol enn motvind

Dag 35 - Det er bedre med motsol enn motvind

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 24. Mai 2018

I går skrudde jeg motorsykkel etter jobb og tenkte å ta en sykkeltur når det ble litt kjøligere i lufta, men tida går fort når en har det gøy så vips så var det kvelden. 

I dag kjørte jeg samme plan, men i dag gjennomførte jeg en sykkeltur selv om jeg burde jobbe enda hardere for å få motorsykkelen på veien så raskt som mulig.

Dette vidunderet skal etter planen på veien i neste uke, for uinnvidde ser det kanskje håpløst ut?


Sykkelturen i dag gikk helt greit, det er ikke uten grunn at det er enklere å delta i aksjonen i år. Det er jo så vanvittig bra vær. Så til de som husker hvordan våren var i fjor så er det ikke uten grunn at sykle til jobben deltagelsen min ble en fiasko. Lurer på hvordan deltagelsen er i Nord Norge med tanke på værtypen.


Oline ble låst fast mens jeg tok litt energidrikk på Heim, jeg syns jeg hadde fortjent det.


Jeg har nok vært inne på tanken å stoppe på Heim på noen av de tidligere turene mine, men det har liksom ikke vært helt stemning for det tidligere syns jeg.

Men i dag var det så varmt at jeg unnet meg et glass energidrikk. Kaloriregnskapet går nok ikke helt opp etter den smellen der, men pytt pytt.


Det er bedre med motsol enn motvind.


Turen hjem gikk som vanlig enda lettere enn på vei til byen. Jeg slipper nesten å tråkke fra Fåberg alders og sykehjem til HiL. Ihvertfall når jeg ikke har motvind.

Det er fristende å drøye turen til å ta over en time, men det er også gøy å prøve å prestere litt raskere enn forrige tur. I dag valgte jeg det siste og da fikk jeg skryt av Endomondo. Litt synd at jeg ikke blir belønnet her inne.Denne har jeg lagt ut mange ganger før, det er den ultimate sykkel låta for å få inn god rytme. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc