Dag 43 - Kjærleik som vekkjer åtgaum

Dag 43 - Kjærleik som vekkjer åtgaum

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 1. Jun 2018

Det er fredag og etter jobb ble det litt skruing på den berømmelige motorsykkelen, men så fikk jeg ikke til det jeg hadde tenkt. Det endte med at jeg droppa å se på Norge Rundt og tok heller en sykkeltur til byen.

I dag var det ganske vindstille så jeg følte litt på mestringsfølelsen med å få god driv på sykkelen. Mestringsfølelse er et ord jeg begynner å bli litt lei av, men det var den følelsen.

På vei tilbake stoppet jeg på Mesnabrua.


Mesnabrua/elva i hjertet av Lillehammer


Vanligvis så ligger det mye søppel i Mesnaelva like under brua, så jeg hadde en litt morsom tanke om å blogge litt om dette opp mot plast i hvaler osv. Sånn ble det ikke, det er ikke spesielt mye søppel under brua.

Det var da jeg la merke til en liten hyggelig detalj.

Ser du det samme som meg?

Disse tullingene som står på for å lage miljø på Vingnesbrua har allerede blitt akterutseilt. Det er allerede blitt brukt 600.000,- på å male noe som ligner et halvferdig gulvbelegg. Også er det en og annen smarting som har funnet på at Vingnesbrua er så vanvittig vakker at den kan de lage kjærlighetsbru av, med hengelåser og det hele. 

Vel, Mesnabrua kom dem i forkjøpet. 

Husk å kjøpe lås med lang bøyle for å få på plass låsen på Mesnabrua.


Jeg vet ikke om det er mitt øye for detaljer eller om det er sånn når du etterhvert begynner å bli en lettrørt middelaldrende herre. Men jeg syns det var en hyggelig detalj å se at Mesnabrua har blitt kjærlighetsbru, eller kjærlighetsbro med o. Det klinger bedre.

Hvem gidder vel å gå helt til Vingnesbrua når en har Heim og hele lysløypa i umiddelbar nærhet for å dyrke lidenskapen.

På vei hjem hadde jeg klekt ut en god plan for hvordan jeg skulle koble strømmen på motorsykkelen, bare for å oppdage at myggen var på sitt verste igjen.

Derfor sitter jeg nå og blogger.

Her er dagens treningsdata:

Dagens gladlåt:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc