Dag 44 - Jeg og Oline på lørdagshandel

Dag 44 - Jeg og Oline på lørdagshandel

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 2. Jun 2018

I dag er det nok en varm dag her i dølabyen. Nok en gang startet jeg dagen med å gå ut for å skru litt på motorykkelen. I dag hadde jeg endelig det store gjennombruddet i feilsøkinga. Men hva hjelper det når jeg stadig må rømme inn på grunn av mygg! Det går virkelig ikke an å være ute mer enn en halvtime om gangen.

Litt utpå dagen bestemte jeg meg for å ta sykkelen til Kiwi for å gjøre dagens lørdagshandel. Varmen gjør at dagens middag blir reker, loff, majones, dill og majones. 

Tror du at det blir plass til to handleposer i en sideveske fra Biltema?

Vanligvis er jeg ganske flink til å kun kjøpe det som jeg har bestemt meg for. Men i dag ble det med litt ost og kjeks og litt søtsaker.

Det er klart at når bagasjerommet er ei sideveske så er det ikke rom for de helt store spontane kjøpene. Jeg stoppet litt for sent med handelen og hadde plutselig et par handleposer som skulle være med hjem. Spennende!


Jaggu fikk jeg plass, men sykkelen (Oline) velter selv om den står på sidestøtta.


Hele handelen gikk faktisk opp i sideveska og så lenge jeg holdt meg på sykkelen og ikke satte den fra meg så gikk det bra. Oline velter nemlig med full sideveske.

Muligens brukte jeg ikke så mye lenger tid enn om jeg hadde brukt bilen turen, det kan jo være noe å tenkte litt over.

Dagens tørre data kommer her:


I dag er det forferdelig varmt og det er lørdag:0 Kommentar

Kommentarer

  • Inger Tollefsrud

    I dag er jeg først og fremst glad over gjensynet med kastrerte herremenn som synger om A-A-A-A- Staying alive! I tillegg til en lett gyngende og fortsatt dødsstilige John Travolta. Made my day!! :) Ellers finnes det "twin" sykkelvesker, så slipper du det styret med at sykkelen velter. Går ut i fra at du har en plausibel forklaring på hvorfor du IKKE har akkurat det...

    04 juni 2018
  • Kjell Gunnar Årnes

    Biltema sponset meg med den ensidige versjonen, vet ikke om de har twin i sortimentet heller, derfor..... :)

    04 juni 2018

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc