Dag 47 - In the neighborhood

Dag 47 - In the neighborhood

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 5. Jun 2018

Nå har jeg skulket et par dager igjen. Det har nemlig vært litt trekk i lufta og da er det ikke mygg i lufta, og uten mygg så blir det motorsykkelskruing.

Før jeg startet skruinga i kveld så tok jeg en sykkeltur til Biltema for å handle litt deler.

Jeg var ikke helt sikker på hvor jeg skulle sykle, så jeg tok i bruk GPS'en på mobilen. 

Jeg har aldri tenkt over at dette var en sykkel og gangbru når jeg har kjørt bil under

Dette gjorde at jeg fant en sykkel og gangbane som jeg aldri har lagt merke til før. Den startet ved der eggesentralen lå, og førte meg ned til Sannom via noen kriker og kroker som du kan se av Endomondorapporten min nederst.


Visste du at du kan hente vann her?

På disse turene i nærområdet så lærer jeg stadig nye ting, hvem trenger vel å reise til utlandet når en stadig kan lære nye ting her hjemme. 

Her er det klare retningslinjer.

Lillehammer Kommune har en vannpost nedenfor Mekonomen. Dette må jo være genialt når vannet blir borte, det har jeg nemlig opplevd flere ganger. Vi har nemlig privat vann og kloakk i grenda der jeg bor og det kan av og til by på utfordringer.

Vel framme på Biltema lot jeg Oline stå i skyggen sammen med en Diamant sykkel mens jeg var inne.

Etter at jeg hadde fylt sideveska med deler tok jeg sykkelturen langs strandpromenaden til Cirkle K på Strandtorget. Her rakk jeg å treffe mine venner i Laagen MC som skulle ut på dagens tirsdagstur til Myklegaard på Løten. 


Oline sammen med noen Hondaer og en Harley

Det falt en og annen kommentar om undertegnede som stilte med trøsykkel. Men med denne maskina av en veltrent kropp struttet jeg av selvtillit og lot det prelle av.

Endomondo gav meg noen gode ord i dag siden jeg dro på med noen kilometer ekstra. Det er hyggelig at det blir lagt merke til.I dag har jeg oppdaget nye stier i nabolaget0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc