Dag 54 - Ja nå trodde du vel..

Dag 54 - Ja nå trodde du vel..

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 12. Jun 2018

Ja nå trodde du vel at jeg hadde gitt opp hele kampanjen? Neida det har jeg ikke, men torsdag måtte jeg gjøre klar motorsykkelen til MC tur. Fredag, lørdag og søndag var jeg på tur, i går skulle jeg trimme, men da måtte jeg til en kompis og fikse PC'n hans. Da går det fort en del dager uten trim, men nå skal jeg stå på for å fullføre de siste dagene i kampanjen.

En gjeng fra Norsk Moto Guzzi Klubb ute på Tautra i Trøndelag mens vi hadde treff i helga, det ble dårlig med trim.

I dag fant jeg frem Oline igjen og syklet gjennom byen og nesten opp til utsiktsplassen. Det er hyggelig å sykle gjennom gågata når det er fult av turister og yrende liv.

Ved MC huset fant jeg ut at jeg skulle koste på meg en cola, nå har de faktisk kortleser på colaautomaten også.


Jeg var litt i tvil om jeg skulle kjøpe en flaske cola til kr 88,88 men jeg tok sjansen og fikk den for 25,-


Colaautomaten viste at jeg skulle betale kr 88,88, men jeg fullførte handelen likevel, heldigvis ble jeg ikke lurt.

Etter å ha tatt en slurk av flaska så begynte det å regne så jeg beveget meg under taket for å se an været litt før jeg dro hjem.

Oline må stå i regnet mens jeg står under tak.


Etter å ha tenkt meg litt om så fant jeg ut at det verste som kunne skje var at jeg ble litt bløt så da tråkket jeg hjem.

Det er fem dager igjen av Sykle til jobben aksjonen. Jeg leker med å gjøre en ordentlig grand finale til helga, men jeg må se an været tror jeg.

Følg med....


Endomondo skryter av at dagens tur var beste prestasjon i juni, jeg er enig!I dag hørte jeg ikke på musikk, men på Misjonen mens jeg syklet. Det fungerte veldig bra, men det ser kanskje litt rart ut når jeg flirer og sykler.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc